Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal, helyes, érző, szingli srácok, léteztek?
Figyelt kérdés
teljesen reménytelen vagyok. iszonyatosan szükségem lenne a törődésre és barátra, de mindenki foglalt, aki szóba jöhetne. nem a külső a legfontosabb persze, de az fog meg. a belső megtart. 20 év körüli srácok, akik magukra ismertek...mivel főnyeremények vagytok, nem akartok párkapcsolatot, inkább kihasználjátok, hogy bárkit megkaptok és csajoztok?2012. dec. 16. 16:38
11/41 A kérdező kommentje:
na erről van szó 9es, hogy én is ezt gondolom:) de olyan nincs aki akar is?
2012. dec. 16. 16:52
12/41 anonim válasza:
Én pl. ilyen vagyok, csak nem túl társasági. Szeretnék magamnak barátnőt (nem nagyon tudom kiélvezni a szingliséget, mert nem igazán van hol ismerkednem), de pont az említett okból max akkor ismerkednénk meg, ha pont egymás mellé ülünk a buszon, vagy ilyesmi :)
13/41 anonim válasza:
Akkor esetleg ha volnál kedves egy fotót és egy kis bemutatkozó levelet küldeni, abból sokminden kiderülne. Például hogy mi igaz abból amit leírsz, mert ugye mondani bármit lehet, az elterül mint furulyaszó az alföldön.
14/41 A kérdező kommentje:
viszont ezt nem szeretném ilyen társkereső-dologba átvinni, hogy képet rakok magamról, mert ahhoz nekem kicsit nagyobb bizalmi szint kell, h kibújjak az anonimitás mögül:)
2012. dec. 16. 16:58
15/41 anonim válasza:
Szép kifarolás, de levélben kértem. Másrészről akkor ennyi, így azt fenntartom a jogot a kételkedésre szavaidban és csak annyit tanácsolok, hogy mindig csak annyit várj el a srácoktól, amennyit te magad is nyújtani tudsz.
16/41 anonim válasza:
kamu kérdés, engem nem zavar h nincs csajom, de légyszi ne kínozd már férfitársaimat, akik szenvednek...
17/41 anonim válasza:
Ilyen korban nagyon kevés srác van aki lekötné magát és megfelelne ezeknek a feltételeknek.
Plusz a vonzalom is meglenne.
Én inkább csajozok,sok sikerrel :)
18/41 anonim válasza:
jajj már szegényke :D Amúgy meg igen léteznek.De mindenkivel vagyunk kedvesek és nem mindenkivel törődünk de aki megérdemli és tényleg rászolgál azzal nagyon :$ személy szerint én így vagyok vele.
19/41 anonim válasza:
az érző talán illik rám, meg úgy rendbe vagyok szerintem belsőleg csak... nincs sok önbizalmam meg nem tartom magam helyesnek:) és ami rossz, hogy mindemellett elég válogatós vagyok:P
18/f
20/41 A kérdező kommentje:
nem kifarolás, válaszoltam a kérdésre, de ha annak érzed miért nem küldesz te magadról rögtön képet, hogy én ítéljem meg beleesel a kategóriába? én írtam ki a kérdést:) gondolom te se ugrasz rögtön, ha azt sem tudod ki fia borja vagyok, és nem beszélgettünk előtte.
következőnek: ha kamukérdés, minek válaszolsz rá? ebből egyenes arányosan következik, hogy a válaszod is kamu lesz.
2012. dec. 16. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!