Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatal, helyes, érző, szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal, helyes, érző, szingli srácok, léteztek?

Figyelt kérdés
teljesen reménytelen vagyok. iszonyatosan szükségem lenne a törődésre és barátra, de mindenki foglalt, aki szóba jöhetne. nem a külső a legfontosabb persze, de az fog meg. a belső megtart. 20 év körüli srácok, akik magukra ismertek...mivel főnyeremények vagytok, nem akartok párkapcsolatot, inkább kihasználjátok, hogy bárkit megkaptok és csajoztok?
2012. dec. 16. 16:38
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
nekem már az is jó, ha tudom, hogy van...hát remélem lesz valaki, aki nem csak csajozni akar, vagy azt akar, de csak eggyel;)
2012. dec. 16. 17:11
 22/41 anonim ***** válasza:

:D hát nehéz lesz.De sok sikert hozzá.

Ez a kor pont az ahol fiatalok.Kiakarják bulizni magukat.Jogosan is :)

Tedd te is ezt.De közben keress ilyen srácot.Aztán lehet összejön egy hosszabb és komoly dolog

2012. dec. 16. 17:15
 23/41 anonim ***** válasza:
hát figyelj nem mindenkit csak a szex érdekel, hanem valaki meg akarja ismerni a lányt, azt akarja hogy összefonódjon az életük, együtt akarnak lenni mindig stb...
2012. dec. 16. 17:16
 24/41 A kérdező kommentje:
ami nekem alapvetően nagyon tetszik, és pont ezt keresem:) csak privátabban:)
2012. dec. 16. 17:18
 25/41 anonim ***** válasza:
Akárhogy is hárítasz ez kifarolás volt. Valami oknál fogva - azért sejtéseim vannak - nem mered megmutatni magad, még privátban sem. Sikerült belekeverned magad a gyanúba hogy 1) vagy nem is vagy lány, 2) lány vagy de nem szép.
2012. dec. 16. 17:25
 26/41 anonim ***** válasza:
48%

sajnos itt nem fogod megtalálni ez 100%

Ezen az oldalon sokan csak kangörcsösek, illetve lehet beszélgetsz valakivel, és utána kiderül, hogy mégsem az eseted.

Már volt h én is próbáltam itt komolyabban beszélgetni, de beláttam h nem itt kell. Itt max olyan kapcsolat alakulhat ki, hogy levelezel valakivel egy ideig és annyi.

Egyszer majd csak megtalálod azt aki boldoggá tesz.

2012. dec. 16. 17:28
 27/41 A kérdező kommentje:
azt gondolsz, amit szeretnél, nekem elég, ha én tudom, hogy minden igaz, amit írok. persze az is igaz, hogy a szépség is relatív, és valaki biztos megan foxot is csúnyának tartja, meg a lány is relatív, mert lehet, hogy nem vagyok egy feminim plázázó liba. egyébként meg privátban olyanokkal beszélgetek szívesen, akik nem ilyen stílusban válaszolnak és kérnek számon dolgokat, persze nem mellesleg úgy, hogy a kérdésre nem válaszolnak.
2012. dec. 16. 17:29
 28/41 A kérdező kommentje:
26 köszönöm a választ, erre most rájöttem már, csak néha a kétségbeesés ilyen hirtelen ötleteket szül, hogy megkérdezem itt:p
2012. dec. 16. 17:30
 29/41 anonim ***** válasza:

hát igen, sokszor van h kétségbeesik az ember :)

De aztán észhez tér, és vár. Addig meg ki tudja milyen embereket ismer meg :)

2012. dec. 16. 17:34
 30/41 anonim ***** válasza:

26. Azért ezt cáfolnám!

Én sok lánnyal beszélgettem már itt normális stílusban.Többel igaz csak netes "barátság" maradt.De volt akivel személyesen is találkoztam.Lehetett volna több is az egészből.De nem volt az a kisugárzása,nem volt meg benne az amit keresek egy csajban.Így csak barátság lett belőle.

Szóval nem kell leszólni minden csávót itt,hogy csak dugni akar bunkó módon!

2012. dec. 16. 17:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!