Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Tényleg ennyire nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tényleg ennyire nehéz ajándékot választani a párotoknak?

Figyelt kérdés
A barátommal elhatároztuk hogy karácsonyra megajándékozzuk egymást. Eddig mondtam neki hogy ne vegyen nekem semmit, nem kell rám költenie, sőt nem is szeretem ha meghív. De gondoltam karácsonyra egy kis apróság miért ne, 6 hónapja együtt vagyunk gondoltam csak ki tudunk már sütni valamit. Én már meg is vettem neki, azonban ő közölte velem hogy anyukájára bízta. Hát szerintem annyira ismer már hogy tudjon valamit venni. Nem haragszom rá, de kicsit rosszul esett. Mindegy mit vett volna csak annyit akartam, hogy Ő válassza ki.

2012. dec. 16. 10:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Néha nagyon nehéz nőnek ajándékot venni. Ezért kicsit meg tudom érteni a srácot, de tényleg megerőltethetné azért magát. Pár dolog, amivel eddig mindig sikerült kimászni a slamasztikából: vágott virág, kirándulás, gyertyafényes vacsora otthon, étterem (lehetőleg egy hangulatos helyen), Scrabble, vagy más társasjáték, könyv kedvenc írójától, nehezen beszerezhető film, vagy koncertfelvétel, amit szeretne.

24/l írta pár kommenttel följebb, hogy nincs ötlete a párjának. Adok párat: kirándulás, alkohol, csoki, kedvenc torta (ha magad sütöd, akkor még jobb, és igen, karácsonyra is jó), sportrendezvényre jegy, esetleg múzeum, de ez csak speciális esetben, ha rajongója a témának (pl. közlekedési, anatómiai múzeum). Végül az örök tuti tipp: szex minden mennyiségben. Kösd át magad egy piros szalaggal, és mondd neki, hogy bontsa ki az ajándékát.

2012. dec. 19. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!