Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nagyképűek, és lenézőek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nagyképűek, és lenézőek a magyar csajok többsége az átlag kinézetű pasikkal szemben?

Figyelt kérdés
Hozzáteszem nem mind,csak sajnos 90%,és ez durva,hogy ilyenek,de oka van,nevelés(szülök),és társaság,ha nagyképű egy normális csaj bnője,és menő pasival jár,akkor ezáltal a normális csaj is ilyenné válhat.........

2012. dec. 15. 14:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
39%
ilyen a természetük! ha nem vársz tőlük normális viselkedést akkor nem is fogsz csalódni!
2013. márc. 31. 13:14
 22/23 anonim ***** válasza:
43%

Az a helyzet, hogy olyan sok lehetoseged nincs...

1) beletorodsz ebbe es megprobalsz valahogy kozuluk szerelni egy normalisat, de gondolom ezen mar tulvagy

2) leszarod az egeszet es elvezed az eletet nelkuluk

3) elemesz egy 3. vilagbeli orszagba es onnan szerzel feleseget ahol meg letezik a nokben tisztelet es szeretet

Jah es nyugaton sem jobb a helyzet, ott is mar normalis csajt csak azsiaiba kapsz, ezert van sok ferfinak kinai, japan, indiai stb asszonya.

2013. márc. 31. 14:12
 23/23 anonim ***** válasza:

Bár nem új a kérdés, nőként leírnám a véleményem: nem hiszem, hogy önmagában az lenne a baj, hogy valaki átlagos kinézetű, hanem ahogy közelítesz hozzájuk. Nem akarlak megbántani, nem tudom, hogy csajozol, de ha túl rámenősnek vagy erőszakosnak tűnsz, az nekem (és még rengeteg csajnak) például nem jönne be.

Tényleg nem támadó jelleggel írom, de gondold át, hogy ismerkedéskor te hogy viselkedsz a nőkkel, milyen esetben reagálnak negatívan stb...

Az utcán szerintem nagyon nehéz ismerkedni és nehéz nem erőszakosnak tűnni. A discot szintén felejtsd el, ha komoly kapcsolatot keresel.

Egyébként nem hiszem, hogy tényleg az átlagos külső a legnagyobb gond. A három legjobb barátnőm férjei közül kettő alacsony és dundi (ebben az értelmezésben akár átlag alattinak mondhatók) és gyönyörű párt alkotnak.

Megértem, hogy rossz tapasztalatod van, de lehet, hogy csak rossz helyen keresgélsz, vagy te vagy tűl félénk.

2013. ápr. 20. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!