Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nagyképűek, és lenézőek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nagyképűek, és lenézőek a magyar csajok többsége az átlag kinézetű pasikkal szemben?

Figyelt kérdés
Hozzáteszem nem mind,csak sajnos 90%,és ez durva,hogy ilyenek,de oka van,nevelés(szülök),és társaság,ha nagyképű egy normális csaj bnője,és menő pasival jár,akkor ezáltal a normális csaj is ilyenné válhat.........

2012. dec. 15. 14:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
54%
Én is elég rossz tapasztalatokkal rendelkezem. Bár szerintem csak a helyes pasikkal rendesek. MOndjuk azért volt már oylan hogy a helyes haveromat szabályosan ellökte a csaj, amikor nyomult rá, hatalmas igényeik vannak a magyar lányoknak én úgy látom és nem adnak még esélyt sem egy átlagos srácnak.
2012. dec. 16. 00:10
 12/23 anonim ***** válasza:
90%
Én rengeteg randa és átlag pénztárcával rendelkező srácot látok jó csajjal az oldalán. Különben is az életnek görcsöltök erre rá? Kis higgadtsággal észre tudnátok venni melyik csajoknál van esélyetek és azokra fordítanátok energiát.
2012. dec. 16. 20:31
 13/23 anonim ***** válasza:
Utolsó, hol szoktad ezeket látni? Mert én eddig sehol.
2012. dec. 16. 20:41
 14/23 anonim ***** válasza:
mert 1 pénzéhes,kőccsérám polyácák-ezé'de nyugi úgyis Tacskós gazdaságos polcmanagerként végzik legjobb esetben és majd egy romantikus gazdaságos műszak alatt megismerkedtekDD
2012. dec. 16. 22:39
 15/23 anonim ***** válasza:
72%

10 és 12, egyetértek!

Nekem egyszer volt 'pénzes' barátom,kb 2 hónapig...egy évre rá összejöttem egy férfival,aki a mai napig a párom (5 év) és egyáltalán nem 'pénzes'.. tehát rohadtul nem érdekel kinek mennyi pénze van...a külsőről meg annyit,h a legtöbb nőnek az tetszik,ha egy pasinak férfias kisugárzása van,tök mindegy,h milyen magas,mennyire helyes,mekkora izmai vannak... márpedig ez csak a pasikon múlik!ha bajod van a külsőddel,tegyél ellene,ne csak panaszkodj!

Hozzám is szoktak odajönni ismeretlen srácok,vagy írnak neten,először tök kedves vagyok,nem szeretek megbántani senkit,de ha kedvesen akarom közölni,h nem érdekel a dolog,nem értik meg!!!!volt olyan,h már bedugtam a fülhallgatót a fülembe és sétáltam tovább,de a srác jött utánam...vagy egy 40 hapsi követett,mert milyen kedves voltam vele,mikor először leszólított..mára már eljutottam odáig,h neten nemigazán igazolok vissza fiúkat, utcán 'nem hallom meg',ha leszólítanak,vagy ha zaklat szórakozóhelyen,elküldöm a fenébe.Ez nem nagyképűség,csak máshogy nem lehet!!

Nem biztos,h mindig a csajokat kell hibáztatni....

2012. dec. 16. 22:47
 16/23 anonim ***** válasza:
50%

ráadásul a legtöbbször olyan bunkó,alpári stílusban 'udvarolnak',h még a nevüket sem akarom megtudni,nemhogy közelebbről megismerkedni...

(előző voltam)

22/L

2012. dec. 16. 22:50
 17/23 anonim ***** válasza:
55%
ja,meg várják a palimadarat aki majd megoldja az életüket anyagilagDhát ezé'basszál rájuk-vegyél motort gyűjts valamit,én pl ezt teszem és járom a világotxD a sok majom meg szenvedjen a leki sebeiben fetrengve,ne hagyd magad sose annyira,hogy egy nyomi nőcskétől függjön életed akár 1 pillanata is-és ott vannak a prostik-sose feled XDDDD
2012. dec. 16. 23:05
 18/23 A kérdező kommentje:

Tetszenek a válaszok,tömören válaszolok mindenkinek most.

Nem ismerkedtem meg minden magyar lánnyal!DE ÚGY tudok viszonyítani,hogy bárhol,bármikor probálkozom,valóban míndíg az van,hogy 10-ből 8 csaj nagyon bunkó,elutasító,2 pedíg azért kedves,rájőttem én is,ahogy hozzászólok mondják,MERT NEM AKAR MEGÁNTANI,nha ez agáz :)

2012. dec. 17. 00:25
 19/23 anonim ***** válasza:
A külföldiek is.
2013. márc. 17. 22:06
 20/23 Aladárkiss ***** válasza:
90%
A többség nem szereti ha megszólítod utcán stb. Most nő lennél minden nap leszólítana egy halom pali, utánad fütyülnek beszólnak (de meg d...ak). Most őszintén ezek után lenne kedved bárkivel is szóba állni ? Az érmének két oldala van és ne csak a te oldalad nézd! Lehet én vagyok hülye vagy nem jól gondolkodok, de bármilyen helyzetbe kerülök mind a két oldalát megvizsgálom a szitunak. Aki meg akar az úgy is szóba áll veled.
2013. márc. 18. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!