Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, miért ilyenek kellenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért ilyenek kellenek nektek?

Figyelt kérdés
miért nem találok olyan fiút aki úgy fogad el ahogy vagyok, a fiúknak miért a "ribanc" stílus jön be ? akárhova megyek csak olyan fiúkkal hoz össze a sors akiknek az kell hogy minél rövidebb ruha, magassarkú stb ? persze én is nőiesen öltözködöm, csak annyival másabb hogy nem a disco zenét hallgatom meg.kinézetre is másabb vagyok fültágítóm , és piercingem van, de ez nem tetszik egyik fiúnk sem ?
2012. dec. 14. 21:27
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
de most komolyan, mondta valaki h én nem szeretek szexelni, ugyanis elég ironikusan írtad le
2012. dec. 14. 23:25
 22/25 anonim ***** válasza:
58%

nekem tetszik a piercing :D a fültágesz is, csak ne legyen az a marhanagy, amin egy repülő keresztülmegy még légörvényben is.

Szal keress csak tovább, és ne add fel soha :) Járj nyitott szemmel, és legyél pozitív. Sosem tudni ki szeret bele a mosolyodba :D

2012. dec. 14. 23:36
 23/25 anonim ***** válasza:
88%
Nem szeretsz szexelni?! Pedig a fültágítóba jól lehet kapaszkodni.
2012. dec. 14. 23:40
 24/25 anonim ***** válasza:

Mert a kihívóan nőies az a szép, az ilyen pirszinges fültágítós szőrnyemberek a kutyának nem kellenek. Ez valami elkorcsosult főrtelem mostanában. Mint valami makimajom, úgy néznek kiezek a fültágítós izék. Mint valami elcseszett afriaki majomember törzs, aok szoktak ilyen idiotizmust csinálni, ilyen öncsonkítás, öntorzítást. Van amelyik a szája szélét is kitágítózza. Okádalom.

Egyébként meg a jó klasszikus kurv ás öltöözet al egjobb, minél jobbna legyenek ki a combjait, feszüljön a gatya a fenekeden, melleket is ki, mély dekoltázs, nagy tűsarkú csizma, neccharisnya, hátközépig érő haj, ami kell... Erre áll a férfifasz, nem az ilyen nebáncsvirágokra, meg nem is az ilyen bohócmaskarákra a fültágítóval meg az ülepes gatyával. Kalsszivus kur va! EZ kell! Persze a szolíd szűzlányoknak is megvan a keletje, a nyugdíjas nagymamák nagyon rajonganak értük!

2012. dec. 15. 00:55
 25/25 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Olyan undorító hímsoviniszta senki vagy, hogy a magadfajta miatt szégyellem, hogy pasi vagyok. Képzeld, nekem meg az általad leírt "nő" a nem nő, és akkor sem kellene, ha utánam hajítanák. Kellene a francnak a ribi, szerencsére nem szorulok rá.
2014. dec. 16. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!