Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért ilyenek kellenek nektek?
Figyelt kérdés
miért nem találok olyan fiút aki úgy fogad el ahogy vagyok, a fiúknak miért a "ribanc" stílus jön be ? akárhova megyek csak olyan fiúkkal hoz össze a sors akiknek az kell hogy minél rövidebb ruha, magassarkú stb ? persze én is nőiesen öltözködöm, csak annyival másabb hogy nem a disco zenét hallgatom meg.kinézetre is másabb vagyok fültágítóm , és piercingem van, de ez nem tetszik egyik fiúnk sem ?2012. dec. 14. 21:27
11/25 A kérdező kommentje:
elnézést hogy általánosítottam.. olyan körben mozgok többnyire, és ott a fiúk 80% szintén a könnyűvérű lányokat részesítik előnyben
2012. dec. 14. 21:38
12/25 anonim válasza:
A piercing és a fültágító éppenséggel a könnyűvérű, lelkiségre keveset adó (ezért külsőbeli extremitással kitűnni akaró), felszínes és kevéssé művelt lányokra jellemző.
13/25 anonim válasza:
Hat nekem pl. se a rib@ncok se a fultagitos, piercinges csajok sem jonnek be ha ez vigasztal! :))
14/25 A kérdező kommentje:
valóban nem egy behúzódó lány vagyok de könnyűvérűnek nem nevezném magam.van egy bizonyos határvonalam... és persze bizony attól h így nézek ki művelt ember vagyok
2012. dec. 14. 21:50
15/25 anonim válasza:
Ha csak szexre kell, akkor jó, de nem feltétlenül a "r*bancokra" bukunk. A fültágítótól meg egyenesen hányingerem van, akár fiú hordja, akár lány.
16/25 anonim válasza:
Szerintem csak a nagyon nagy fültágító az undorító.A piercingel,pedig úgy vagyok,hogy attól függ,hogy hol van.Van ahol undorító van ahol nem.
17/25 Hole Hunter válasza:
Legalább egy mondatot le kéne írni helyesen kedves kérdező, ha "annyira művelt" vagy!...
18/25 anonim válasza:
Piercing és fültágító? Kösz, nem...
19/25 anonim válasza:
Na jó,látom a kommentjeidből ítélve egész értelmes vagy.A fültágító viszont nagyon nem bejövős.A piercing még elmegy.
20/25 anonim válasza:
fültágesz meg a pirszing egy rossz lány benyomását kelti, és én jót keresek... aki szexelni is szeret :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!