Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjen egy 32 éves fickó?
Én, és rengeteg más férfi meg ponthogy azt vette észre, hogy azoknak a srácoknak van sikere a nőknél, akik megjátszák magukat, azt adják magukból / azt adják elő, amire a nők vágynak, nem pedig önmagukat!
Az más kérdés, h nekik csak rövidtávú sikerük van. Egyébként is rájön 1-2 év múlva a nő, hogy a srác nem az, akinek elsőre mutatta magát...
Én mindig magamat adom, de a nők többségének nem ez kell. De majd lesz valaki, akinek kelleni fog. :) Olyan nőre nem vágyom, ami nem engem akar, hanem egy szerepet...
Kedves 12es!
Mindig is a nőknek lesz könnyebb az ismerkedés!Míg egy pasi (jó esetben) csak egy csajra koncentrálhat és még így is esélye van rá,hogy kikosarazzák,addig még a leginkább kevésbé szimpatikus nő körül is legalább 2 udvarló legyeskedik,így neki csak válogatnia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!