Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ruha teszi a férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ruha teszi a férfit?

Figyelt kérdés
Ha jól öltözött vagy, rakás nőnek megakad a szeme rajtad, főleg ha még helyes is vagy.Ha viszont nem öltözködsz szelektiven, hanem az a tipusú pasi vagy aki egyszerüen öltözködik, megveszi az első cuccot az üzletből és nyomás kifele, akkor aligha számba vesznek.Hogy is van ez?

2012. dec. 14. 20:08
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
A Jack and Jones, H & M ruhák drágák, de a stilust meg kell fizetni.Turkálóba ilyeneket nem talál az ember.Én merem állitani hogy jó stilushoz pénz is kell.
2012. dec. 15. 08:12
 22/28 A kérdező kommentje:

" Láthatod közvélyménykutatásból is hogy a nők a cipőt is figyelik, az öltözetet is, sokat leszűrnek a fasziból, hogy mennyire igényes, vagy egy felületes, izléstelen érzéketlen pojáca. Aki még az öltözetére sem ad, annak milyen a környezete satöbbi. eZer +1 előítélet. Sítlus, hogy hogyan öltözöl is árulkodik a személyiségedről, életviteledről, pénzügyi helyzetedről, egyszóval az öltözet az egy irányjelző a nők számára, tudják,hogy kivel kel leállni, ki a kerülendő."

Igen, 1001 előitélet, de ruházat elég csalóka, mert az hogy jó a stilúsom a ruháknál, szerintem az kb itt áll meg, ennyinél, hogy jó a stilusom a ruháknál, semmi több.Nem jelenti azt, hogy jó a stilusom mindenben, nem jelenti még azt se, hogy jobb vagyok mint a másik, hogy minőségibb ember vagyok, még anyagi helyzetemet se tükrözi, hiszen lehet minden pénzemet ruhákra költöm de amúgy nincs se kocsim , se semmim.Például tudom a egyesekről, hogy szuper BMW-vel feszit, de az anyjával lakik és vannak adósságaik, de hát kérem a látszat a fontos.

2012. dec. 15. 08:21
 23/28 anonim ***** válasza:

turkálókba sokszor ezerszer jobb cuccokat veszel, ráadásul olyan új vagy újszerű márkás cuccokat, amit rendes, bolti áron meg se engedhetnél magadnak.

én a múltkor egy hugo boss inget vettem 1500 forintért:)

2012. dec. 15. 09:21
 24/28 A kérdező kommentje:
Turkálokba lehet van Hugo Boss, vagy Tommy Hillfiger meg ehhez hasonlok, de a modellek általában sz*rok.Én már régóta nem járok turkálóba.
2012. dec. 15. 10:28
 25/28 anonim ***** válasza:

Én csak plázából veszem, mert ott van választék. Ott is van sok dögunalom meg néha egykét jó. Turkálóban meg a kinti faszok által levetett nekik nem kellett cuccokat nyomák át ide a szegény kelet eus blokkba vigaszágon. Kösz nem kell a szemetük.

Igen kérdező ez így van. De tudod, ez az öltözködési dolog is olyan mint a kézfogás, meg a kézírás. Ha te jó erősen fogsz kezet, akkor határozott úriember vagy, de közben meg lélekben mégis egy atom paraszt szorongó kisebbségi komplexusos állat. csak példa volt. Vagy a kézírásnál is direkt oriási hullámokban írsz de nem vagy mégsem ilyen fellengzős sznob belül. De mégis első benyomásra ezt állapítják meg rólad. Az első benyomás meg állati sokat számít. Főleg ha negatív, akkor az életben nem mosod ki magad belőle, elkönyvel egy hitvány szarnak, aztán csak leshetsz. Egyébként én is olyan vagyok, hogy a pénzem ami vna, 70% ban ruhára költöm. Én arra szeretek. Egyszerüen fontosabb, mint mondjuk egy 300 ezres kirándulás 5 napra, fontosabb mint elitalozni több tízezret egy hétvégén, és sorolhatnám , vannak akik 30 ezret elfüstölnek bagóra egy hónapra. Ki mire költ. Változó. Én inkább megveszek 40 ezerért egy fasza cipőt, de az olyan,hogy megbámulják, meg menő marad még 20 év mulva is, és nem esik szét.

2012. dec. 15. 12:44
 26/28 anonim ***** válasza:

én most elgondolkoztam, h kb. 3-4 hónap alatt költök el 40ezret ruhára, cipőre, de úgy zusammen :) csak hogy lásd a különbségeket...ettől még nem tartom magam igénytelennek, csinosan öltözködöm, nem érdekelnek a márkák, a lényeg, hogyan áll rajtam

az öltönyös férfiak nekem nem tetszenek, és a túlöltözött férfiak sem, mert egyből az jön le, mennyire más az értékrendünk...és ez fontosabb számomra, mint a ruha

2012. dec. 15. 12:54
 27/28 anonim ***** válasza:

Dehogy szarok a modellek.

Olyan Tommy Hilfiger felsőt vettem magamnak, hogy hét nyelven beszél :))

2012. dec. 15. 13:10
 28/28 A kérdező kommentje:
Biztos Tomy Hillfiger hordta azelött. :))
2012. dec. 15. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!