Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy egy nő egy férfit engem visszautasított az első randin?
Figyelt kérdés
Nem értem a mai nőket.... a mai nők szerintem örülhetnének annak, hogy egy férfi akarja őket és én pláne úgy érzem férfi vagyok a javából... teljesen lelombozódtam ilyen még nem történt velem pedig 27 éves vagyok már2012. nov. 17. 18:33
1/12 anonim válasza:
Te jó isten! Hát ez veled hogy történhetett??
Te aztán el vagy szállva magadtól rendesen basszus :)
Nem te szartad a spanyol viaszt! Nálad is vannak jobbak mindenkinél.
Kis naiv...
4/12 anonim válasza:
Szerintem azért, mert már volt HOZZÁM szerencséje és nem akarta alább adni!
5/12 A kérdező kommentje:
csak nem értem a mai nőket, amikor szerintem a mai nők örülhetnek neki ha egy férfi akarja őket
2012. nov. 17. 18:35
6/12 anonim válasza:
na ennyire nem lehetsz nárcisztikus!:)
ez bárkivel előfordulhat, és akkor?
neki nem tetszett benned valami
szerintem 25 felett, amikor azért már felnőttnek mondható valaki, tudja, h mit akar
7/12 anonim válasza:
Igazad van kérdező! Teljes mértékben! És a logikád alapján azért utasított vissza ebben az esetben, mert neki Te nem voltál Férfi!
8/12 Beviz Elek válasza:
Öleld meg a macid és sírj. És oszd meg facebookon!
Ki vagy te, hogy le kellett volna térdeljen előtte és mélytorkoznia kellett volna azért mert te hajlandó voltál elvinni egy randira?
9/12 A kérdező kommentje:
engem nem szoktak visszautasítani kicsit furi volt
2012. nov. 17. 18:39
10/12 anonim válasza:
ja megsértették az egodat édes istenem...ráakadtál egy nőre akinek esze is volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!