Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ruha teszi a férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ruha teszi a férfit?

Figyelt kérdés
Ha jól öltözött vagy, rakás nőnek megakad a szeme rajtad, főleg ha még helyes is vagy.Ha viszont nem öltözködsz szelektiven, hanem az a tipusú pasi vagy aki egyszerüen öltözködik, megveszi az első cuccot az üzletből és nyomás kifele, akkor aligha számba vesznek.Hogy is van ez?

2012. dec. 14. 20:08
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Egyértelmű. De a jó ruha csak a szép embereken áll jól. Ogrékon, Gollumokon nem! A másik meg az ,hogy függ attól is,hogy milyen a stílusérzéked, milyen az egyéniséged. Hiába veszel te 30 ezres pulcsikat, meg 25 ezres nadrágokat satöbbi, ha a legrondább, legelcseszetteb dizájnt választod, mert nem minden menő amit sokért adnak. Tény,hogy jó minőség, tartósabb, de nem mind néz ki jól. Vannak kifejezetten dögunalom, és vannak kimondottan röhejes cuccok is, csícsásak, vagy túl tucatholmik is a minőségi drágák közt is. Nézd meg az Ed Hardy cuccokat, messze a legdrágább ,legsznobabb, de úgy néznek ki benne, mintha a kínai piacról szalajtott bazári majmok volnának. Szóval kell hozzá öltözködési intelligencia is ,hogy menő legyél. Sajnos sok férfi ilyen,hogy útál shoppingolni, nem érdekli az egész kinézetelük, csak a sör sör focimecs meg a sarki kocsma. Én sportoló fickó vagyok, csak kizárólag nőkhöz vonzódom ,de világ életben imádtam plázázni, shoppingolni, menő cuccokat választani, szinte euforikus érzéssel tölti el az agyamat, ha veszek valami menő új cuccot magamnak. Egy full új életérzés minden új darab cucc. Nagyon is hogy igaz tehát, öltözék is teszi a férfit.
2012. dec. 14. 20:43
 12/28 anonim ***** válasza:
6 os, ez egyáltalán nem igaz, hogy minden ruhában látszik ,milyen a testalkata. Pontosan hogy a hernyó / nagy ogre vizíló testű nők/férfiak előszeretettel vesznek lezser cuccokat, ami mögött szinte elbujtatják rejtegetik a testi hibáikat. Szép testű, igényes emberek akik tényleg rengeteg pénzt, időt áldoznak az életmódjukra ,eddzésekre nem vesztek meg hogy ilyen szírszarokba takargassák azt amiért megdolgoztak. pedig ugyanúgy el tudnának veszni a szűrke tömegben ha valami lezser szart aggatnának magukra feszülős helyett. Hiába költenek akkor 100 ezreket az életmódra, hiába eddzenek évek óta mint egy állat, ha egy szar fos rosszul választott ruha miatt pont úgy elvesznek az útcán mint jóskagyerek, aki egész nap a seggét vakarja a söröskorsó mellett hamburgert zabálva a fotelban. Azért nagyon nem mindegy, mit veszel fel! Jó testen feszüljön az a ruha!
2012. dec. 14. 20:47
 13/28 anonim ***** válasza:
nem értünk egyet 12.es, eltérő az értékrendünk
2012. dec. 14. 20:57
 14/28 A kérdező kommentje:

Jó testen feszülhet a ruha, de nem kötelező megmutatni mindent ami van.Ahogy mondta egyik válaszoló, nagyon függ az értékrendtől.Egy szép nő felvehet egy hosszúszoknyát és olyan felsőt amin semmi dekoltázs, de ha ott van a kisugárzás, édes arc, nőies vonások, a vonzalom úgyanugy ott lehet.Feszes nadrágnál meg van az esély, hogy már kutyapozicióra gondol az ember, első látásra.

Itt van pár cucc ami szerintem izléses, de hát az is igaz hogy izlések és pofonok.

[link]

[link]

Egyelőre ennyit kaptam.

2012. dec. 14. 21:07
 15/28 A kérdező kommentje:
Ja igen, mégvalami.Attól hogy valaki igényes, még nem jelenti azt is, hogy értékes ember.Szerintem itt van a nagy bökkenő.Sokszor van úgy hogy a legnagyobb parasztok vagy plázacicák igényesek a végsőkig, de az még semmit se jelent.Legalábbis szerintem nem a ruha teszi az embert, nőt se, férfit se.
2012. dec. 14. 21:11
 16/28 anonim ***** válasza:
14- igen, eről beszéltem férfiként én is. Ez egy testhezálló derékban szűkített fazonú pulcsi, és egy elegánsabb szövetkabát. Ezek teljesen korrektek. Én már erre is azt értem,hogy feszülős. Főleg ha kigyurt a felsőtested, és hozz á vékony a derekad, ez a pulcsi elég vadállatul tud kinézni, jól kihozza a formát. Ez simán feszülős. És hidd el ,semmi tulzás nincs benne. Amúgy Jack&Jonest én is kamázom, jó márka, igazi hunk stílusú cuccokat gyárt. Na de ebben szerintem nincs is semmi túlzás.
2012. dec. 14. 23:50
 17/28 anonim ***** válasza:

Nos alap igazság h az elegáns öltözet nagyot dob a férfiemberen. Ha öltöny van rajtam, bámulatos, h mennyi nő szeme megakad rajtam, ha meg kapucnis pulcsi, akkor semmi.

De ezzel gondolom mások is így vannak. És még csak nem is kell a legdrágábbat megvenni.

Képzeljük el a következő, általánosnak mondható női logikát:

borostás arc + szép öltöny = nedves bugyi

borostás arc + szakadt pulcsi = ez egy huligán

A másik. Hát én nem tudom mit gondoljak azokról a csajokról akik nem bírnak felöltözni szépen. Tramplik. Egyszerűen nem tetszenek. És nem érdekel, h most szegények, v túlhajszolt egyetemisták. Aki akar öltözködni az kevés pénzből is tud! Nem kell nekem h Verszácse táskája legyen, de most komolyan, ha már nő, vegyen fel egy testhezállóbb pólót v vmi csinos szoknyát, harisnyát, az arcán nyomkodja már ki a pattanásokat, ha már fél a sminkeléstől, meg a haját se ártana megmosni!

Aki ennyit nem bír azt egyszerűen tramplinak találom. És utálom, mert rengeteg trampli nő van aki amúgy szép lenne! De ők ahelyett h vennék a fáradtságot, folyton csak a sminkelt divatos lányokat szidják. Hát szidják csak, engem ne érdekel de a csodát ne várják.

Fiúkra pontosan ugyanez igaz. És nem is értem, miért várnánk el h szakadt atlétában bármilyne nő komolyna vegyen? Az csak Bruce Willisnek áll jól. Persze ha olyan kigyúrt lennék, akkor megkockáztatom a dolgot, de addig maradok az eleganciánál.

2012. dec. 15. 02:23
 18/28 anonim ***** válasza:
Így van előző, nagyon nem mindegy hogy mit mivel, meg kin, milyen karakterű emberen van. Amúgy ezek az öltönymanek csak a nők egy részének jönnek be. A másik fele meg a sportos testű feszülős felsős fickókra bukik. Ez tényleg testalkat kérdése, hogy mit érdemes. aKik nem annyira sportosak azok egyértelműen öltönyben tudnak leginkább hódítani. Csak ugye ahhoz kell egy háttér is. MErt ha egy targoncasofőr menőzik a háromezer forintos öltönyben, de akár örökölt és vett egy százezer forintosat is,akkor sem biztos hogy annyira hiteles lesz benne, mint egy ügyvéd, bankár, vagy éppen egy magas beosztású tiszt. Egyszerüen tudni kell egyéniséghez, alkathoz megfelelően öltözködni.
2012. dec. 15. 04:16
 19/28 A kérdező kommentje:

Ha nekem nem számit,ha nem zavar hogy a csaj olyan ruhában van, hogy egyáltalán nem emeli ki a formáit(persze jobban esne ha olyanba lenne), mert látom benne a szépséget, az arcán, a nézésében, a szemein akkor igénytelen vagyok? Mert akárhogy is emberekről beszélünk, nem valami tárgyakról.

Például a kolleganőim közül van egy pár anyúka és hát nem foglalkoznak annyira, hogy feszes nadrágot vegyenek magukra stb, a pénz a gyerekre megy.Mondhatnám hogy elég igénytelen a ruházata, de attól még egy nőies, aranyos nő.Az egyetemisták között és ezt tapasztalatból mondom, vannak egyesek, kifizetik a koleszt, a tandijat, kaját és aligha marad másra pénz.

Persze mindig ott van az a lehetőség is, hogy azért hány férfinak van jó izlése öltözködésben.A nőket nem kell félteni, de a férfiak régebben felvettek bármit magukra.

2012. dec. 15. 07:55
 20/28 anonim ***** válasza:

Itt nem erről van szó. Jó jó,lehet takarózni kifogással, hogy kő másra a péz, satöbbi.. De akkor ezek az emberek elvesznek a tömegben, szinte a láthatatlan kategoriába tartoznak. Egy munkahelyen ha nap mint nap látod, ott van tőleg állanodan egy méterre, akkor azért kb. összeáll a kép róla. De egy szórakozóhelyen, egy sportlétesítményben, utácán, közterületen egy tök átlag igénytelen szarban úgy elveszel mint a sicc. Átnéznek rajtad. Közöny vagy számukra. Nem mindenki gondolkodik úgy mint te. Zöme nem. Zömének nagyon sokat számít a kinézet. Láthatod közvélyménykutatásból is hogy a nők a cipőt is figyelik, az öltözetet is, sokat leszűrnek a fasziból, hogy mennyire igényes, vagy egy felületes, izléstelen érzéketlen pojáca. Aki még az öltözetére sem ad, annak milyen a környezete satöbbi. eZer +1 előítélet. Sítlus, hogy hogyan öltözöl is árulkodik a személyiségedről, életviteledről, pénzügyi helyzetedről, egyszóval az öltözet az egy irányjelző a nők számára, tudják,hogy kivel kel leállni, ki a kerülendő. De azért elég sok féle van ami bejön nekik.

De az is igaz, hogy lehetsz te akármilyen jól ötlözött, ha alatta egy hernyó lakozik. Akkor úgysem lesz vonzó. Max a pénze miatt fogják szeretni.

A ruha teszi a férfit, mert sokat dob a szexuális kisugárzásán, egyéniségén, és könnyebben észrevehető a tömegemberek közt a menő.

2012. dec. 15. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!