Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ruha teszi a férfit?
Jó testen feszülhet a ruha, de nem kötelező megmutatni mindent ami van.Ahogy mondta egyik válaszoló, nagyon függ az értékrendtől.Egy szép nő felvehet egy hosszúszoknyát és olyan felsőt amin semmi dekoltázs, de ha ott van a kisugárzás, édes arc, nőies vonások, a vonzalom úgyanugy ott lehet.Feszes nadrágnál meg van az esély, hogy már kutyapozicióra gondol az ember, első látásra.
Itt van pár cucc ami szerintem izléses, de hát az is igaz hogy izlések és pofonok.
Egyelőre ennyit kaptam.
Nos alap igazság h az elegáns öltözet nagyot dob a férfiemberen. Ha öltöny van rajtam, bámulatos, h mennyi nő szeme megakad rajtam, ha meg kapucnis pulcsi, akkor semmi.
De ezzel gondolom mások is így vannak. És még csak nem is kell a legdrágábbat megvenni.
Képzeljük el a következő, általánosnak mondható női logikát:
borostás arc + szép öltöny = nedves bugyi
borostás arc + szakadt pulcsi = ez egy huligán
A másik. Hát én nem tudom mit gondoljak azokról a csajokról akik nem bírnak felöltözni szépen. Tramplik. Egyszerűen nem tetszenek. És nem érdekel, h most szegények, v túlhajszolt egyetemisták. Aki akar öltözködni az kevés pénzből is tud! Nem kell nekem h Verszácse táskája legyen, de most komolyan, ha már nő, vegyen fel egy testhezállóbb pólót v vmi csinos szoknyát, harisnyát, az arcán nyomkodja már ki a pattanásokat, ha már fél a sminkeléstől, meg a haját se ártana megmosni!
Aki ennyit nem bír azt egyszerűen tramplinak találom. És utálom, mert rengeteg trampli nő van aki amúgy szép lenne! De ők ahelyett h vennék a fáradtságot, folyton csak a sminkelt divatos lányokat szidják. Hát szidják csak, engem ne érdekel de a csodát ne várják.
Fiúkra pontosan ugyanez igaz. És nem is értem, miért várnánk el h szakadt atlétában bármilyne nő komolyna vegyen? Az csak Bruce Willisnek áll jól. Persze ha olyan kigyúrt lennék, akkor megkockáztatom a dolgot, de addig maradok az eleganciánál.
Ha nekem nem számit,ha nem zavar hogy a csaj olyan ruhában van, hogy egyáltalán nem emeli ki a formáit(persze jobban esne ha olyanba lenne), mert látom benne a szépséget, az arcán, a nézésében, a szemein akkor igénytelen vagyok? Mert akárhogy is emberekről beszélünk, nem valami tárgyakról.
Például a kolleganőim közül van egy pár anyúka és hát nem foglalkoznak annyira, hogy feszes nadrágot vegyenek magukra stb, a pénz a gyerekre megy.Mondhatnám hogy elég igénytelen a ruházata, de attól még egy nőies, aranyos nő.Az egyetemisták között és ezt tapasztalatból mondom, vannak egyesek, kifizetik a koleszt, a tandijat, kaját és aligha marad másra pénz.
Persze mindig ott van az a lehetőség is, hogy azért hány férfinak van jó izlése öltözködésben.A nőket nem kell félteni, de a férfiak régebben felvettek bármit magukra.
Itt nem erről van szó. Jó jó,lehet takarózni kifogással, hogy kő másra a péz, satöbbi.. De akkor ezek az emberek elvesznek a tömegben, szinte a láthatatlan kategoriába tartoznak. Egy munkahelyen ha nap mint nap látod, ott van tőleg állanodan egy méterre, akkor azért kb. összeáll a kép róla. De egy szórakozóhelyen, egy sportlétesítményben, utácán, közterületen egy tök átlag igénytelen szarban úgy elveszel mint a sicc. Átnéznek rajtad. Közöny vagy számukra. Nem mindenki gondolkodik úgy mint te. Zöme nem. Zömének nagyon sokat számít a kinézet. Láthatod közvélyménykutatásból is hogy a nők a cipőt is figyelik, az öltözetet is, sokat leszűrnek a fasziból, hogy mennyire igényes, vagy egy felületes, izléstelen érzéketlen pojáca. Aki még az öltözetére sem ad, annak milyen a környezete satöbbi. eZer +1 előítélet. Sítlus, hogy hogyan öltözöl is árulkodik a személyiségedről, életviteledről, pénzügyi helyzetedről, egyszóval az öltözet az egy irányjelző a nők számára, tudják,hogy kivel kel leállni, ki a kerülendő. De azért elég sok féle van ami bejön nekik.
De az is igaz, hogy lehetsz te akármilyen jól ötlözött, ha alatta egy hernyó lakozik. Akkor úgysem lesz vonzó. Max a pénze miatt fogják szeretni.
A ruha teszi a férfit, mert sokat dob a szexuális kisugárzásán, egyéniségén, és könnyebben észrevehető a tömegemberek közt a menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!