Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagyok ilyen csajozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen csajozás terén?

Figyelt kérdés
Sírok h nincs barátnőm, aki meg valamennyire kezdeményezne, az nem kell. Valamiért tudat alatt én akarom elnyerni egy nő "kezét" de akkor miért nem teszek érte? Illetve ha ilyen béna vagyok, miért nem jövök össze azzal, aki ott lenne?

2012. dec. 13. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj,az itteni pasik többsége épp ilyen,mint te,kis kivétellel(pl én)
2012. dec. 13. 21:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Hasonló. Akin látom hogy kellek neki, az nem kell. Túl könnyű. Aki viszont nehéz préda, attól félek, hogy visszautasít, és összetör. De azért meg szoktam emberelni magam, és mégiscsak megpróbálom. Ezt ajánlom neked is.
2012. dec. 13. 21:43
 3/8 ktk312 ***** válasza:
Akkor miért mozogsz ilyen témában, ha megkérdezhetem első válaszoló?
2012. dec. 13. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:
decukii:)
2012. dec. 13. 21:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Valamiért én meg akarok dolgozni érte. Jó persze én tárgyként kezelem, de valamiért azt érzem, hogy én akarok érte megküzdeni és a saját erőmmel, szemelyisegemmel megnyerni. Miért van ez ha ilyen béna vagyok?
2012. dec. 13. 21:46
 6/8 anonim ***** válasza:

mert még szűz vagy

ha már rendszeresen dugsz akkor rájössz, hogy minden adandó lyukat be kell tömni fiacskám, küzdeni.... chhh nem házasodni akarsz, vagy nem jól gondolom?

2012. dec. 13. 21:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem csak a dugas a fontos, és de hazasodnek ha arról van szó. Lehet bennem meg megvan az ősi ösztön h el akarom nyerni egy nő szívet.
2012. dec. 13. 21:54
 8/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok megint.3as,azért,mert vicces dolgokat lehet itt olvasni,meg néhány ember bajain lehet segíteni néhány mondattal.Ráadásul valahogy el kell ütni az időt,amíg mennek a letöltések.
2012. dec. 14. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!