Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tegyem meg ismét ezt, harmadjára is?
Sziasztok! Nagyon magányos vagyok, szerethiányom is van már, de sajnos nem találok olyan lányt, akivel összejöhetnék, így már többször is megcsináltam, hogy ilyenkor leittam magamat és a táncparkettem bepróbálkoztam mindegyik csajnál és, aki hagyta magát azzal smároltam. Most erősen gondolkozom, hogy újra megtegyem-e, mert ez így nem élet. :(
Amúgy csak olyan lányok smároltak velem, akik nem is az eseteim, de kit érdekel, addig legalább érzem, hogy valakinek kellek, már úgy is elegem van a sok felszínes, beképzelt lányból, mindnek csak a fullos pasik jönnek be.
Én is magányos vagyok, szeretett hiányom van és már az kell hogy valaki szeressen és fontos legyek neki. De még sem iszom le magam és megyek oda akárkihez. Türelmes vagyok és várok ameddig kell. Ne legyél olyan mint a többi férfi, hogy ha nincs ló jó a szamár is.... Előbb utóbb mindenki megkapja azt amit érdemel.
19/f
#2-es
19 évesen én is olyan naív voltam mint te.
Persze, majd egyszer találok egy lányt akivel kézenfogva futunk a naplementébe bla-bla stb.
Pár év és mikor te is 23 leszel mint én rájössz, hogy mindenkinél bekellett volna próbálkoznod. Már késő lesz, és mikor valaki szóbaáll veled és megtudja, hogy sosem volt senkid, egyből jön " és mibajod ? " szöveg és leprásként leráznak.
Megértem a kérdezőt, bár én sosem ittam le magam ( és nem is fogom ).
Szerintem meg kell próbálnod józanul szarni a világra. Kapizsgálod a lényeget,kezded már látni,hogy a jófiúság nem működik,és lazábbnak,flegmábbnak kéne lenned,csak rossz úton akarod ezt elérni. A részeg srác nagyon nem vonzó,hiszen aki arra képtelen,hogy magát kontrollálja,hogyan tudna egy nőt kontrollálni?
Tanulj meg laza lenni pia nélkül,és úgy próbálkozz be a csajoknál!
bla-bla-bla...
Gondolod,hogy az összes többi srácnak mind ideális gyerekkora volt,meg amúgy is mindenki élcsajozónak született,csak Te nem? Ezek kifogások,ember. Ok,valakinek könnyebb,valakinek nehezebb az útja,de mindenki megváltozhat. Csak nagyon unom már azt látni,hogy felnőtt férfiak nyafognak arról,hogy azok a szemét nőnek csak az Adoniszok kellenek,miközben semmit nem tesznek azért,hogy megváltozzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!