Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tegyem túl magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam rajta, ha őt én nem érdeklem?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki kezdetben érdeklődött irántam, ismerkedni akart velem, de én túl elfoglalt voltam, ezért nem nagyon találkoztam vele. De facebook-on tartottuk egymással a kapcsolatot. Viszont sokszor én írtam rá, tehát az is lehet, hogy ő csak udvarias volt velem. Mostanra pedig már teljesen belehabarodtam sajnos, de ő viszont már le sem szarja a fejem, ráadásul más csajjal is randizik (láttam róluk közös fotót is).

Mit tegyek? Annyira el vagyok keseredve. :S Miért mindig olyanokhoz vonzódom, akik elérhetetlenek, tojnak a fejemre. Mit csinálok rosszul? Nem vagyok elég szép (azt itt nehéz megítélni) vagy pont az volt a baj, hogy mindig én írtam rá? Vagy egyszerűen nem jöttem be neki, én pedig beleképzeltem az egészet.

21/L

2012. nov. 18. 12:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Sok szabály van ilyen téren ami kimondatlan.

Pl. én nem szeretem ha egy lánynál sokat kell várni a találkozóra, egy idő után elmegy a kedvem tőle. Az, hogy mindig te írsz rá az nem jó, de ha ő is ír rád, tehát váltakozó a sorrend, akkor azzal nincsen baj. Sok sikert! :D

20/F

2012. nov. 18. 12:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát kezdetben felváltva írtunk egymásra, de aztán amikor találkoztunk, valami történt, mert utána mindig én írtam rá. Valószínűleg nem jövök be neki. Persze, amikor ráírok szokott válaszolni és jókat szoktunk beszélgetni, de mostanában már nem érdeklődik irántam. Biztos azóta azzal a csajjal beszélget.
2012. nov. 18. 12:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint az is lehetett a baj, hogy keveset találkoztunk. Szuper! :S
2012. nov. 18. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!