Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány (nagyon) de ő visszautasitott probálkozzak még vagy ne? Bővebben lent
Elmondtam egy lánynak menyire tetszik megkérdeztem járna-e velem de ő nemet mondott és ezt válaszolta: Nagyon kedves tőled, hogy ezt megírtad nekem és nagyon aranyos vagy, de inkább csak simán barátok legyünk, mint eddig és ne haragudj ezért.
Mit tegyek van még bármi esély vagy hagyjam a francba ami elég nehéz lenne mert tényleg szeretem :D
Hello!
Hát Én ugyan így voltam pár hete. Én is elmondtam neki hogy nagyon tetszik stb, igaz Én személyesen de nekem is nemet mondott sőtt még meg is romlott a kapcsolat köztünk mármint Ő nem foglalkozik úgy velem mint azelőtt. Mi nagyon jó barátok voltunk csak nekem már tönn mint 1 éve nagyon megtetszett és nagyon de nagyon belezúgtam. És igen Én sem tudom elfelejteni ugyan annyit gondolok rá mint ez előtt de ha úgy nézzük picit jobb így mert eddig bizonytalan voltam. Nah deh ne add fel Te sem mert Én sem adom és lehet ebből még akármi az idő változtat mindenen meg lehet hogy Ő is máshogy gondol majd. Történhet még bármi hajrá. Na csáó 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!