Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány (nagyon) de ő visszautasitott probálkozzak még vagy ne? Bővebben lent
Elmondtam egy lánynak menyire tetszik megkérdeztem járna-e velem de ő nemet mondott és ezt válaszolta: Nagyon kedves tőled, hogy ezt megírtad nekem és nagyon aranyos vagy, de inkább csak simán barátok legyünk, mint eddig és ne haragudj ezért.
Mit tegyek van még bármi esély vagy hagyjam a francba ami elég nehéz lenne mert tényleg szeretem :D
Figy, nem kell ide tüzijáték vagy rendezvény. Kiválasztasz egy kávézót, cukrászdát, vagy csak kihívod sétálni, esetleg közelben nézel valami kisebb rendezvényt, oda hívod el és kész. Csak amit válaszolt az sajnos nagyon is világos és ezért mondom, hogy kíméld meg magad a felesleges csalódás(ok)tól és időpazarlástól és keress valaki mást.
Sárky
Jáj! Figyelj, lefordítom neked azt, amit írt:"Nagyon gyorsan kopj le róla mert nem bírom a búrád!"
Jó tudom ez irónikus és én ha egy csaj így mondaná meg hogy nem, akkor szakadnék a röhögéstől, de körülbelül ezt akarta kifejezni. Nem akart megbántani, azért írta így. Még jellemző a csajokra a "Nem én vagyok az akit keresel, vár rád sokkal jobb."/"Velem csak rosszul járnál hidd el."/"Van barátom szevasz!"/"Én a barátságnál tovább nem akarok(szeretnék) lépni." stb..
Ilyenkor veszem észre, hogy mennyi rohadt variációt hallottam már...
Sárky
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!