Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány (nagyon) de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány (nagyon) de ő visszautasitott probálkozzak még vagy ne? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Elmondtam egy lánynak menyire tetszik megkérdeztem járna-e velem de ő nemet mondott és ezt válaszolta: Nagyon kedves tőled, hogy ezt megírtad nekem és nagyon aranyos vagy, de inkább csak simán barátok legyünk, mint eddig és ne haragudj ezért.

Mit tegyek van még bármi esély vagy hagyjam a francba ami elég nehéz lenne mert tényleg szeretem :D

2009. aug. 21. 20:53
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim válasza:
De sztem a 23:15-ös jókat írt vagy csak úgy kihívod fagyizni csak úgy hülyülni de eről neki nem fontos tudni h te mit akarsz tőle csak kedveskedj neki dicsérd meg milyen szép a haja vagy h milyen szép és ha már úgy érzed egy szájra puszi mehet is de jobb ha vmi parkba vagytok vagy kastélykert vagy vmi ilyesmi
2009. aug. 21. 23:46
 32/58 anonim ***** válasza:

Figy, nem kell ide tüzijáték vagy rendezvény. Kiválasztasz egy kávézót, cukrászdát, vagy csak kihívod sétálni, esetleg közelben nézel valami kisebb rendezvényt, oda hívod el és kész. Csak amit válaszolt az sajnos nagyon is világos és ezért mondom, hogy kíméld meg magad a felesleges csalódás(ok)tól és időpazarlástól és keress valaki mást.

Sárky

2009. aug. 21. 23:47
 33/58 anonim válasza:
DE viszon Sárkynak is igaza van ne hagyh újból összetörje a szíved és keress mást akit jobban fogsz szertni bármilyen nehéz is elfelejteni őt. 14/L
2009. aug. 21. 23:49
 34/58 A kérdező kommentje:
mért mit válaszolt? xP
2009. aug. 21. 23:49
 35/58 anonim válasza:
Hát nézd meg! 14/L
2009. aug. 21. 23:50
 36/58 A kérdező kommentje:
má fejből tom párszor elolvastam... de mit jelent valojában nemvok üde tapasztalt :P ( lányok nálatok ez mit jelent irjatok )
2009. aug. 21. 23:52
 37/58 anonim ***** válasza:

Jáj! Figyelj, lefordítom neked azt, amit írt:"Nagyon gyorsan kopj le róla mert nem bírom a búrád!"

Jó tudom ez irónikus és én ha egy csaj így mondaná meg hogy nem, akkor szakadnék a röhögéstől, de körülbelül ezt akarta kifejezni. Nem akart megbántani, azért írta így. Még jellemző a csajokra a "Nem én vagyok az akit keresel, vár rád sokkal jobb."/"Velem csak rosszul járnál hidd el."/"Van barátom szevasz!"/"Én a barátságnál tovább nem akarok(szeretnék) lépni." stb..

Ilyenkor veszem észre, hogy mennyi rohadt variációt hallottam már...

Sárky

2009. aug. 21. 23:58
 38/58 anonim válasza:
Hát ha látod raja h ő is akarja csak nem mer lépni lépj te mert ha egy lányt megcsókol egy srác akkor nehezen tudja elfelejteni de az is benne van a pakliba h jól képen vág és aztán cső és nem beszéltek többet ja és ne legyél rá féltékeny ha másik osztársával besz vagy hülyül ha úgy( alakul h jártok) de ha képen vág azt jobb kerülni mert akk télleg összetörik a szived és az nagyon szar érzés. 14/L
2009. aug. 22. 00:01
 39/58 anonim válasza:
Ha télleg szereted akkor semmi képpen se hagyd a francba mindenképp maradj a barátja:D, az idő sokmindenen változtat lehet hogy a végén ő is belédszeret :D .De ha télleg csak barátként tekint rád és nem jöttök össze akkor se csüggedj legalább barátok vagytok.
2009. aug. 22. 00:21
 40/58 anonim válasza:
Remélem sikerülni fog..:D
2009. aug. 22. 00:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!