Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány (nagyon) de ő visszautasitott probálkozzak még vagy ne? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Elmondtam egy lánynak menyire tetszik megkérdeztem járna-e velem de ő nemet mondott és ezt válaszolta: Nagyon kedves tőled, hogy ezt megírtad nekem és nagyon aranyos vagy, de inkább csak simán barátok legyünk, mint eddig és ne haragudj ezért.
Mit tegyek van még bármi esély vagy hagyjam a francba ami elég nehéz lenne mert tényleg szeretem :D
2009. aug. 21. 20:53
21/58 anonim válasza:
és most nincs fent? de még 1 kérdés ki nem ért szartse a csaj vagy mi vagy ki?
22/58 A kérdező kommentje:
ezt énse értem xD amugy most nincs fen ritkán néz fel :(
2009. aug. 21. 23:33
24/58 A kérdező kommentje:
az mért fontos ? . . . amugy kvár-i :D (kaposvár)
2009. aug. 21. 23:37
26/58 A kérdező kommentje:
én viszont nem.... ez mrét fontos ? :D
2009. aug. 21. 23:40
27/58 anonim válasza:
Csak emlékeztetsz egyik ismerősömre 14/L
28/58 A kérdező kommentje:
de én fiu vok -_-" és tuc segiteni ? :D
2009. aug. 21. 23:42
30/58 A kérdező kommentje:
tudod kérdeztem vmit még az elején nagy zőldben xD
2009. aug. 21. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!