Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány (nagyon) de ő visszautasitott probálkozzak még vagy ne? Bővebben lent
Elmondtam egy lánynak menyire tetszik megkérdeztem járna-e velem de ő nemet mondott és ezt válaszolta: Nagyon kedves tőled, hogy ezt megírtad nekem és nagyon aranyos vagy, de inkább csak simán barátok legyünk, mint eddig és ne haragudj ezért.
Mit tegyek van még bármi esély vagy hagyjam a francba ami elég nehéz lenne mert tényleg szeretem :D
Jaaj, minden pasi ilyen?:D (Nem sértésből mondom). Velem ugyanez történt, jóba lettünk az egyik osztálytársammal, sőt baráti volt a viszonyunk, aztán msn-en bevallotta, hogy bejövök neki. És onnantól minden megváltozott. Fél évig szarba voltunk (jó, főleg az én hibámból, mert engem ez annyira zavart, hogy teljesen elutasítottam). Szóval szerintem hagyd, és keress mást, hogy elfelejtsd.
Mióta az osztálytársam így tett, újra jóban vagyunk.
15/L
úristen..
ez csak nekem tűnik fel,vagy másnak is,hogy nagyon szánalmas így az egész??!!
Először is..
Osztálytárs!!!ISTENEM!ARANYSZABÁLY!OSZTÁLYTÁRS-OSZTÁLYTÁRS KÖZÖTT NEM LEHET SEMMI!Ha szakítatok lehet hogy soha többé nem szólnátok egymáshoz..Sőtt...
Másodszor!
MILYEN DOLOG AZT,HOGY EGY CSAJTÓL MSN-EN KÉRDEZED MEG,HOGY JÁRNA-E VELED?!
AZ MSN ismerkedni jó..Többre nem..MSN-en nemfogod tudni megcsókolni,átölelni megfogni a kezét..
Szal hogy összejöjjetek annak az esélye -100%
Bocs.
Ugye már rég továbbléptél? Mert ha nem, akkor szólok, hogy rohadtul pazarlod az idődet.
Sárky
ma 11:59 vok..
Nemkéne lehülyézni,mivel igazam van,mellesleg gratulálok...inkább MSN mint mail,már bocs...xD
Alapból nem E-mailban kellett volna megkérdezni,hogy járunk??
Annál még az MSN is jobb..Szánalmas vagy..És csak gratulálni tudok,hogy egy kis hülye nyolcadikos kezd el oktatni,egy olyan embert,aki az apja lehetne..
Az előző osztálytársbarátnődről meg annyit,hogy fas*hiánya lehetett,amikor összejöttetek,vagy valaki jól megfizette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!