Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez randinak számít? Ha igen mennyi időn belül kéne másodikra hívnia?
néhány napja találkoztam egy sráccal, akivel már hetek óta dumálunk a neten, vagyis 3asban voltunk, ő én, és a haverja. a haver viszont (szerintem direkt, így volt megbeszélve köztük) lelépett hamar, de kihangsúlyozta, hogy mi maradjunk még! Na ketten a sráccal még 2,5órát dumáltunk :) édes volt, kedves, közvetlen, sőt el is kísért.
Ez akkor randinak számít?
Akkor este rámírt hogy épségben hazaértem-e nem-e olt baj az úton stb. :)
Ha bejövök neki (szerintem igen) akkor mikor "illik" vagyis mennyi időn belül "illik" 2. randira hívnia? :)
szerintem tetszem neki, ő is nekem, nagyon :)
mert azóta is rám ír chaten sőt még többet mint a tali előtt :)
És sok egyértelmű jel volt a randin, ami szerintem a vonzalomra utal, kicsit zavarban volt, kérdezgetett rólam, magáról is mesélt, figyelte a reakciómat, bámult, sőt mint irtam (mivel este volt, és ő is messze lakik plusz ellenkező irányba mint én!) felajánlotta, hogy ő igenis elkísér, és még az utolsó átszállásom megállójában is dumáltunk, sokszor megérintette a karomat, bökdösött stb:)
ha bejövök neki ugye lesz mersze elhívni randira?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!