Mi számít randinak és mi találkozónak?
Ha valakivel randit szervezek, az számomra olyan ember, akiért odavagyok meg vissza.
Ha meg sima találkozót, akkor az lehet pl. barátnő, rokon, idegen, akárki.
Randit szervezhetek egy romantikus étterembe, míg egy sima rokoni találkozót nem biztos, hogy oda szerveznék meg.
22/L vagyok
Internetes társkeresőn találtam rá a fiúra, én írtam neki először, majd elkezdtünk levelezni. Aztán mivel nem egy településen élünk, pár hónap után mondta, h. találkozzunk, és taliztunk 2-szer, de ez ilyen rövid ideig tartó volt, mert sajna nem értünk rá sokáig, csak leültünk egy padra, aztán beszélgettünk. Én azt mondanám, h. randi, mert nekem tetszik a srác, de nem tom ő mit gondol rólam. Ezért kérdeztem, h. akkor ez vajon randi v. tali volt. Még a levelezésünk alatt írta, h. ő most nem akar kapcsolatot, jó így neki egyedül, de közben meg bókolgatott nekem picit.
"A te fogalmaid szerint akkor az tali volt."
Az én fogalmaim szerint inkább randi, ahogy írtam is. De gondolom úgy értetted, h. akkor az én esetemben, ebben a szituációban, inkább tali mint randi. Jól gondolom?
Én is hívom néha randinak, ha egy barátnőmmel vagy rokonnal találkozom, persze viccesen.
Ha társkeresési célból találkozol valakivel először, akkor az találkozó, és az a tali dönti el, hogy a következő randi lesz-e :). A randiban már benne van, hogy megvan a szimpátia az első találkozóról, és talán lehet ebből a dologból több is. Nálam legalábbis ez az értelmezés :)
A srác fogalamai szerint tehát a tiétek csak tali volt, mert ő nem akar kapcsolatot. A második találkozó emiatt szintén.
Bár azt nem értem, hogy valaki, aki egy netes találkozón fent van, miért is nem akar kapcsolatot??? De ez nem szorosan a témához tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!