Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A magyar lányok miért tartják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar lányok miért tartják rondának a magyar pasikat? Tényleg így gondolnak ránk a magyar lányok?

Figyelt kérdés
Olvastam egy fórumon és nagyon durva volt, hogy nem is egy lány azzal jött, hogy a magyar pasik nagyon rondák és a magyar lányoknak ezért kellenek a külföldi pasik inkább.

2012. dec. 11. 23:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%

okéka??? És te pasi vagy? ;-)

Amúgy meg a legtöbb (NEM AZ ÖSSZES) magyar pasi síránkozós, felveszi a magyar mentalitást. Jaj, nem jó semmi, nem felel meg semmi..

Még szép, hogy a nők nem buknak a hisztis, önsajnáltatós pasikra, akik az első beszélgetéskor benyögik, hogy: fúj de ronda vagyok, az összes nő k.rva, csak a pénzre hajtanak...

Kinek kellenétek, most komolyan?

2012. dec. 12. 08:15
 12/20 anonim ***** válasza:
ez kikurt nagy hülyeség.
2012. dec. 12. 12:24
 13/20 anonim ***** válasza:
minden nemzetben van csúnya és helyes fiú is ez nem attól függ hogy magyar vagy nem (előző voltam)
2012. dec. 12. 12:26
 14/20 anonim ***** válasza:

Ízlések és pofonok.

Én itthon is találok olyan férfit, aki nekem tetszik, más kérdés, hogy én neki nem. :D Egy csodaszép hosszú hajú, kecskeszakállas férfinál nincs is szebb dolog a világon... :) Számomra persze, más meg hányna tőlük. :D

2012. dec. 12. 19:01
 15/20 anonim ***** válasza:
Baromság! Sok nő még kisminkelve sincs olyan szép, mint mi férfiak. Smink nélkül meg aztán.........hányadékok!:D Tisztelet a kivételnek, mert amelyik csaj smink nélkül (és műmell, műszempilla, mű... akármi nélkül) is szép, az előtt emelem kalapom.
2012. dec. 14. 19:30
 16/20 A kérdező kommentje:

# 15/15

Amúgy ebben van igazság. Eljátszottam már a gondolatta, mi lenne, ha mi férfiak is kisminkelhetnénk magunkat, lehet szebbek lennénk egy-két nőnél. :D

2012. dec. 14. 20:32
 17/20 anonim ***** válasza:
Igen, igazad van. Pont egy-kettőnél lennétek szebbek. xD
2012. dec. 15. 01:50
 18/20 anonim ***** válasza:
Mondom én! Némelyik leszedi este magáról a vakolatot, aztán úgy néz ki, mint Frankenstein kitagadott lánya. Úgy vagyok vele, ha már valaki mellett fel akarok ébredni reggel, hadd ne ijedjek már meg tőle.:D
2012. dec. 15. 02:00
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom, tőlem még senki se ijedt meg reggel, sőt általában örülni szoktak ès láthatóan megkönnyebbülnek, hogy én fekszem mellettük. xD Vagy annak örülnek, hogy életben hagytam őket, nemtuom. xD Ahogy nézem, a legtöbb lány nem ért ám annyira a sminkeléshez, hogy óriási különbség legyen a sminkelt és smink nélküli változat között. Ami inkább bezavarhat, az a fényre csúnyuló lányok effektus. Ezen javíthat pl., ha vámpírokra hajtasz rá.
2012. dec. 15. 02:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem mindig azt mondta a párom, hogy reggel, smink nélkül, kócosan vagyok a legszebb...
2012. dec. 15. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!