Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyetem. Phd-s lányt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetem. Phd-s lányt hogy hívjak randizni, ha ő tanít?

Figyelt kérdés

Már van egy diplomám, viszont nappalin végzem a másikat. 27 vagyok, néhány előadást egy nagyon szép phd-s lány tartott, arra gondoltam, hogy következő félévben nála veszem fel a szemináriumot talán.... Randira szeretném hívni, csak nem tudom, hogyan... Ő 25 éves. Tehát korban én vagyok az idősebb, nekem is van diplomám már, elvileg ezek a dolgok nem jelenthetnének akadályt, mégis olyan "necces" ez az egész, mert mégiscsak a tanárom, és "feljebbvalóm", nem is tegez bennünket, pedig én a korabelieknek sziával köszönök..

Ja, és tudtommal van barátja. :)

Volt már valaki hasonló helyzetben? Vagy inkább hagynom kéne (magát a gondolatot is)?

2012. dec. 11. 23:29
1 2
 1/11 Mókusgyilkos ***** válasza:
0%
tanárral nincs randi mert repülsz :)
2012. dec. 11. 23:30
 2/11 A kérdező kommentje:

Tehát mindenképp hagynom kellene? Vagy valahogy adjam a tudtára, hogy

- majdnem 3 év van közöttünk,

- nekem ez másoddiploma,

- iskolán kívül randiznánk,

- hagyja a p.csába a barátját... :)

Na jó, nem tudom. De tényleg tetszik, szívesen megismerném, és olyan "barátnőnek" való lánynak tűnik, tehát normálisnak.

Ha bepróbálkoznék nála, tényleg repülnék? Mármint abból a tárgyból?

Vagy inkább mégse nála vegyem majd fel a szemináriumot következő félévben? De ha nem nála veszem fel, egy kicsit sem fog megismerni... áh, a hülyeség már megint!

2012. dec. 11. 23:38
 3/11 anonim válasza:
Gyere kúrni bige.
2012. dec. 11. 23:38
 4/11 Mókusgyilkos ***** válasza:
nem vágod.. TILOS az egyetem tanárával kavarni tök m1 h tanít-e :D
2012. dec. 11. 23:41
 5/11 A kérdező kommentje:
Te nem vágod... nincs vesztenivalóm.. :) Másoddiploma. Ha gáz lenne a helyzet, átjelentkezem másik egyetemre. Nem vagyok már gyerek.
2012. dec. 11. 23:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha van barátja, akkor felesleges próbálkozni. Amúgy el lehetne játszani azt, hogy óra végén megkéred, hogy valamit magyarázzon már el, mert nem érted és a végén hálából meghívod egy KV-ra. De a jelen helyzetet ismerve kizárt, hogy belemenne, pláne ha "normálisnak" néz ki.

Amúgy ha be is próbálkoznál attól még nem hiszem, hogy repülnél. Legalábbis mifelénk a komolyabb tárgyakból minimum docens vagy prof. vizsgáztat, a PhD-sok csak Zh-t/beugrót javítanak és amúgy sincs egy randira hívásban semmi. Viszont ha túl rámenős vagy bunkó vagy, akkor már lehet gondod, mert szólhat a "főnöknek", hogy van egy tapló, aki inzultálja...

2012. dec. 11. 23:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben nem az a lényeg hogy azzal nem lehet randizni aki tanít. HANEM az a lényeg hogyha van barátja akkor nagy valószínűséggel nincs esélyed. Ha feltételezzük hogy nem kényszerből van a barátjával márpedig miért lenne kényszerből.
2012. dec. 12. 00:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Nézd, egyrészt már nem általános- meg középiskolába jártok, egyetemen nincsenek olyan etikai megkötések, hogy ne járhatnál egy tanároddal.

Másrészt: iskolán belül tanár-hallgató kapcsolat van köztetek. Ez pedig felülbírálja az életkori szokásokat. Lehetne ő 10 évvel fiatalabb, lehetne neked 6 diplomád, neked ő akkor is a tanárod, és "fölötted van".

Harmadrészt: a tanítási stílust ne keverjük a magánélettel. Attól, mert korban közel álltok, még nem köteles tegeződni. Sőt, te sem tegezheted le csak úgy.

Végül: tahóság bekavarni, ha van kapcsolata.

2012. dec. 12. 00:38
 9/11 A kérdező kommentje:

Ha bele _lehet_ kavarni, akkor az a kapcsolat olyan is. Egy sziklaszilárd, normálisan működő kapcsolatba nem lehet "bekavarni". Tehát pusztán ez a dolog nem izgatna. De ha emiatt egy "tahó" vagyok... ! Vállalom... :)

Engem a dolog megvalósítása (vagy legalább is megpróbálása) érdekelne, mert nem voltam még ilyen helyzetben.

2012. dec. 12. 00:55
 10/11 omba ***** válasza:

Ha van barátja, az gáz....

De próbálj az eszeddel csillogni, mert egyelőre nem pasiként tekint, nem emberként, hanem hallgatóként.

2012. dec. 12. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!