Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetem. Phd-s lányt hogy hívjak randizni, ha ő tanít?
Már van egy diplomám, viszont nappalin végzem a másikat. 27 vagyok, néhány előadást egy nagyon szép phd-s lány tartott, arra gondoltam, hogy következő félévben nála veszem fel a szemináriumot talán.... Randira szeretném hívni, csak nem tudom, hogyan... Ő 25 éves. Tehát korban én vagyok az idősebb, nekem is van diplomám már, elvileg ezek a dolgok nem jelenthetnének akadályt, mégis olyan "necces" ez az egész, mert mégiscsak a tanárom, és "feljebbvalóm", nem is tegez bennünket, pedig én a korabelieknek sziával köszönök..
Ja, és tudtommal van barátja. :)
Volt már valaki hasonló helyzetben? Vagy inkább hagynom kéne (magát a gondolatot is)?
Tehát mindenképp hagynom kellene? Vagy valahogy adjam a tudtára, hogy
- majdnem 3 év van közöttünk,
- nekem ez másoddiploma,
- iskolán kívül randiznánk,
- hagyja a p.csába a barátját... :)
Na jó, nem tudom. De tényleg tetszik, szívesen megismerném, és olyan "barátnőnek" való lánynak tűnik, tehát normálisnak.
Ha bepróbálkoznék nála, tényleg repülnék? Mármint abból a tárgyból?
Vagy inkább mégse nála vegyem majd fel a szemináriumot következő félévben? De ha nem nála veszem fel, egy kicsit sem fog megismerni... áh, a hülyeség már megint!
Ha van barátja, akkor felesleges próbálkozni. Amúgy el lehetne játszani azt, hogy óra végén megkéred, hogy valamit magyarázzon már el, mert nem érted és a végén hálából meghívod egy KV-ra. De a jelen helyzetet ismerve kizárt, hogy belemenne, pláne ha "normálisnak" néz ki.
Amúgy ha be is próbálkoznál attól még nem hiszem, hogy repülnél. Legalábbis mifelénk a komolyabb tárgyakból minimum docens vagy prof. vizsgáztat, a PhD-sok csak Zh-t/beugrót javítanak és amúgy sincs egy randira hívásban semmi. Viszont ha túl rámenős vagy bunkó vagy, akkor már lehet gondod, mert szólhat a "főnöknek", hogy van egy tapló, aki inzultálja...
Nézd, egyrészt már nem általános- meg középiskolába jártok, egyetemen nincsenek olyan etikai megkötések, hogy ne járhatnál egy tanároddal.
Másrészt: iskolán belül tanár-hallgató kapcsolat van köztetek. Ez pedig felülbírálja az életkori szokásokat. Lehetne ő 10 évvel fiatalabb, lehetne neked 6 diplomád, neked ő akkor is a tanárod, és "fölötted van".
Harmadrészt: a tanítási stílust ne keverjük a magánélettel. Attól, mert korban közel álltok, még nem köteles tegeződni. Sőt, te sem tegezheted le csak úgy.
Végül: tahóság bekavarni, ha van kapcsolata.
Ha bele _lehet_ kavarni, akkor az a kapcsolat olyan is. Egy sziklaszilárd, normálisan működő kapcsolatba nem lehet "bekavarni". Tehát pusztán ez a dolog nem izgatna. De ha emiatt egy "tahó" vagyok... ! Vállalom... :)
Engem a dolog megvalósítása (vagy legalább is megpróbálása) érdekelne, mert nem voltam még ilyen helyzetben.
Ha van barátja, az gáz....
De próbálj az eszeddel csillogni, mert egyelőre nem pasiként tekint, nem emberként, hanem hallgatóként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!