Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehetnék tökösebb srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnék tökösebb srác?

Figyelt kérdés

Önbizalmam a padló alatt, magabiztos se vagyok, gyenge, sovány alkatú, gazdag se vagyok, valószínűleg ezért. Töketlen, jófiú, megfelelni akaró srác vagyok, sokszor nem mondom ki amit érzek, ezt tanácsolják, de ha mindig kimondanám és azt tenném amit érzek, akkor sokan kinevethetnének, lenéznének, hülyének néznének. De már ez sem érdekel. Tegyem azt amit szeretnék?

Magamról: 18 éves vagyok, nem volt még barátnőm, mindössze egy két csajjal randizgattam, de sose jött össze mindig lekoptattak. Egy éve meg kb randin se voltam gyávaságom miatt.Változtatni szeretnék, mit tanácsoltok?

2012. dec. 11. 21:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2012. dec. 11. 21:42
 12/18 anonim ***** válasza:
Vicces ez a mai társadalom. Aki számítógépes játékokkal játszik, akár csak napi 1 órát, az már fuu egy b*dös kocka, de aki napi 5310 órát fb-zik az normális.
2012. dec. 11. 21:44
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a motivációs videót!:) Valóban, ez az igazság, gyáva vagyok, nem bírom a pofont. Ideje felnőni...
2012. dec. 11. 21:45
 14/18 walk w1th mee ***** válasza:

Kezdj el focizni.....

Nézd meg ezt:

[link]

2012. dec. 11. 21:45
 15/18 A kérdező kommentje:
Focitehetségem megállt egy elég alacsony szinten és nem fejlődik:D pedig hetente focizunk tesin.De kösz a tanácsokat, sportolni elkezdek, kezdem fekvőtámasz, felülés, guggolás, futás ilyesmit akár holnaptól el tudnék kezdeni itthon.
2012. dec. 11. 21:47
 16/18 anonim ***** válasza:

ja és

"Tudják is ezek milyen nehéz kitörni ebből...? Nem. "

IGEN tudom. meg lehet csinálni. minden rajtad múlik. senki nem fog semmit tenni helyetted. ha teszel érte, hogy "tökös" legyél, ha fel bírsz állni a padlóról, akkor jóság lesz, de ha nem, akkor ottmaradsz örökre. ennyire egyszerű ez. Minden csak azon múlik, hogy Te magad hogy állsz hozzá. Ha megfutamodsz, sosem győzöl.

2012. dec. 11. 21:47
 17/18 anonim ***** válasza:
2012. dec. 11. 22:49
 18/18 anonim ***** válasza:
igazából értelmes tanácsot itt még nem kaptál... én tudom mit élsz át ! 16 évesen én is ugyan ilyen voltam, csak nem gizda hanem túlsúlyos! én lementem amerikaifocizni ami átalakította a testem és a gondolkodásomat is. most van önbizalmam és sokan a környezetemből felnéznek rám és én vagyok nekik a példa! kb 2 év kellett nekem ehhez az átalakuláshoz, de megérte azóta volt már fullos bnőm és kevésbé fullos is :) de nem csak ez számít, most is van bnőm akivel szeretjük egymást. 21 éves vagyok tanulok és mellette az amerikai foci csapatom csapatkapitánya vagyok ! még mindig meg van legbelül a töketlenségem és az önbizalomhiányom, de már le tudom küzdeni! kezdj magaddal valamit amiért van értele tenned és meg fogsz változni !!!
2012. dec. 11. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!