Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnék tökösebb srác?
Önbizalmam a padló alatt, magabiztos se vagyok, gyenge, sovány alkatú, gazdag se vagyok, valószínűleg ezért. Töketlen, jófiú, megfelelni akaró srác vagyok, sokszor nem mondom ki amit érzek, ezt tanácsolják, de ha mindig kimondanám és azt tenném amit érzek, akkor sokan kinevethetnének, lenéznének, hülyének néznének. De már ez sem érdekel. Tegyem azt amit szeretnék?
Magamról: 18 éves vagyok, nem volt még barátnőm, mindössze egy két csajjal randizgattam, de sose jött össze mindig lekoptattak. Egy éve meg kb randin se voltam gyávaságom miatt.Változtatni szeretnék, mit tanácsoltok?
Tudják is ezek milyen nehéz kitörni ebből...? Nem.
Könnyű ráböffenteni egy "sportojjá"-t. Nekem spec. fociről utolsó emlékem, hogy "foci-fogyasztó" közben teljes erőből pofánrúgnak egy labdával. A nagy sportosok meg kb. mindig is utáltak, mert nem nagyon voltam ügyes sosem. Ennyit a sportokról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!