Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék egyedi, és nem hétköznapi srác a lányok szemében?
Külső&Belső
18F
Teljesen egyet értek az 1. válaszolóval.
Ez vagy belőled jön,vagy felejtsd el.
Vegyél fel superman-es felsőt, vagy járj batmobilal! :)
:DDDDDDDD itt a helyes válasz. :DDDDD
Legyen olyan a séród mint egy mangafigurának:D A fanok tuti bepróbálkoznának nálad:D
Belsőre pedig legyél normális...
miért nem lehet normálisan válaszolni?.. még válhat igazán jó pasi belőle..
a lényeg,hogy tanuld meg felvállalni magad,a véleményed,az őrültségeid. ha neked tetszik valami ne hagyd hogy mások lebeszéljenek róla. lány vagyok,én így csinálom,és ugy vettem észre bejön a pasiknak. add magad.
Egyetértek 01:20-assal. :D
Egyébként ha engem kérdezel, mindenki a maga nemében egyedi. Nem mondom, hogy sok embert közelebbről ismertem, vagy jó kapcsolatban voltam velük) de ha csak az osztálytársakat nézzük, mint embereket, egyik sem volt tucat, nem voltak egyformák. Vagy talán mégis, egy kicsit talán, hiszen a divat diktálta öltözködési szabályokat próbálták követni, és akkoriban minden ilyen lányon és fiún a retró stílus dominált. De személyiségre mindegyikük más volt, egyediek, lemásolhatatlanok, rábökve, látva azonnal tudta az ember, hogy xy az, ismerte a tulajdonságait, mely miatt más egyénhez nem volt hasonlítható-
Te magad is egyedi vagy. Megismételhetetlen, minden ízében lemásolhatatlan. Csak még nem ismerted fel ezt a nagyon fontos igazságot, vagy nem is keresed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!