Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelezni akart ezzel a csaj?
Látásból ismertük egymást,egy általánosba jártunk,sose beszéltünk,nem is köszöntünk,viszont fb-n ismerősök vagyunk,és..
Tegnap egy ugyan azzal a busszal jött,és a zebrán oldalról jött,oda néztem köszöntem neki,és ő is oda állt,mellém,megvártuk a zöldet csendben,és kb. 10 mp-ig mellettem ment,és gondoltam nem leszek bunkó lehet arra vár hogy beszéljek..
Ezért beszélgetést kezdeményeztem,1-2 percig beszéltünk max. amikor hátulról megdobott az osztálytársam hógolyóval ezért megálltam vele köszönni,a csaj ment tovább,nem nézett hátra,én meg tőle 1-2 méterre,nem akartam odatolakodni,utána jobbra ment,én tovább egyenesen,de biztos látott még hátulról.
Ma reggel a buszon köszöntünk "Helló"-val
ja és,a zebra a buszmegállótól 200 méterre van,sietni szoktam,és ő is mindig akkor ér oda amikor én!mögöttem jön végig.
Ma pl. megint ott volt,de nem mellettem állt,mert voltak mások körülöttem,néztem hátra,és oda nézett rám,nem tudom..
Mentem előre,vártam hogy felzárkózik hozzám,de semmi,lehet másfelé ment,vagy azt várta hogy én várjam emg..
Meg az anyja mondta hogy magas vagyok meg szép,és átvitte az anyja anyjámnak..
Ismerősök..De nem közeli kapcsolatban vannak!!
Ja és,anyám is mindig mondogatja hogy olyan szép meg ilyenek,meg hogy elvileg mondta az anyjának a lány is hogy milyen magas vagyok emg ilyenek..
"elvileg mondta az anyjának a lány is hogy milyen magas vagyok emg ilyenek.."
Ha ez így zajlott le, akkor nem túl bíztató.
- Lányom, átjött a Tibinek az anyukája, tudod a szép magas fiúé...
- Ja, magas.
Anyám is mondja hogy hívjam el..
Utolsó : NEM,nem úgy hogy ja,magas
Hanem elvileg beszéltek rólam,a lány meg az anyja..
És engem nézett,a zebrán oda-oda pillantott,.
Tegnap meg mellettem ment,és elkezdtem vele beszélni,kedves volt,nem visszataszító-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!