Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány a buszról?
ma 18:46
Nem tőled kérdeztem, te kérdezd a csajtól:D
Szerintem menj oda egyszerűen és kezdeményezz... pl.: Szia! már régóta észrevettem, hogy együtt utazunk és szerintem megismerkedhetnénk, hogy tudjunk beszélgetni buszon stb...
Tudom nem nagy segítség , de ha ezt a szöveget átalakítod biztosan kisül belőle vmi ^^ és érted mi a legnagyobb veszteni valód? hogy furán néz rád és nemet mond stb...
Ne szólítsd le egyből!
Először köszönj neki pl így : Szia,és mosolyogj nézz a szemébe ha visszamosolyog és visszaköszön,akkor másnap akár teljesen hülye okból kezdj beszélgetni vele. :)
Leszálláskor engedd előre,stb.. így kezdj vele pl beszélgetni : Szia,hogy hívnak?
Elmondja...
mondod : engem xy-nak hívnak,már fáj a hátam mert 4 hónapja bátorságot szedek a földről.
:)
Díjazni fogja a bókot,és örülni fog,én is egy hasonlót mondtam egy lánynak de kiderült hogy csak "barát"nak tart..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!