Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Manapság miért a nőké a döntő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért a nőké a döntő szerep a társkeresésben?

Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 09:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Na én ezt akkor nem nagyon értem:) Mi a helyzet azokkal a nőkkel akik akarnak tőlem valamit, bevallják, hogy többet éreznek , de hát nem kölcsönös a dolog részemről. Ebben az évben ez öt lánnyal fordult elő, mindig ők jöttek hozzám és nem tinikről van szó, hanem huszonéves lányokról és el kellett utasítanom őket. Akivel pedig most randizok ő semmilyen jelet nem adott, nem is gondolt arra, hogy valami lesz és valami már pedig lesz:D Szóval ez az elmélet nem állja meg a helyét. 24F
2012. dec. 10. 13:25
 22/28 Dyncsy válasza:
70%

Ezt a kérdést szerintem a nők felé kellene célozni hiszen olyan szinte el vannak kurvulva hogy a pasik manapság a kis újukat sem mozdítják a nőkért és őszinte leszek meg is értem őket.

Mert amit látok én is nap mint nap el bujdosnék ha egy nyilvános helyen így viselkednék nő létemre.

2012. dec. 15. 09:09
 23/28 anonim ***** válasza:
42%
Sosem a nőké volt a döntő szerep. És nem is lesz. Ugyanis nem a nő fogja eldöntei, hogy én odamegyek-e hozzá és leszólítom, vagy sem. Az már másik kérdés, hogy visszautasíthat. Akkor viszlát, van még rajta kívül rengeteg nő a világon. Szebbnél szebbek. A nők csak azt hiszik, hogy ők választottak, meg ők döntenek mindenről. Az ilyen nővel nem szabad foglalkozni, mert csak pincsi kutyát nevel belőled. A sarkadra kell állni, mivel nem a nő a fontosabb, hanem te saját magad. Az meg, hogy a csaj erre mit pampog, le kell sz*rni.:P
2012. dec. 15. 14:10
 24/28 anonim válasza:
17%
boy power:)
2012. dec. 15. 16:14
 25/28 sztricska_pal válasza:
58%
mert náluk van az összes punci
2012. dec. 15. 22:53
 26/28 anonim ***** válasza:
22%
És? Nálunk meg az összes fütykös, ami nem csak egy punciba jó.:PPPP
2012. dec. 15. 22:55
 27/28 anonim válasza:

Az utóbbi évtizedek emancipációja okozza ezt,már a nők egyedül is jól eltudják magukat tartani,jó állásba tudnak kerülni,így anyagilag függetlenebbek mint korábban bármikor.

Egyszerűen ezért megválasztják kivel,és hogyan akarnak együtt lenni,élni.

Ez a szocializmusban nálunk egy pár évtizeddel ezelőtt nem így volt,akkor minden nőnek életcélja volt hogy mielőbb valakivel együtt éljen,mert ketten jobban tudtak boldogulni/lakás,kocsi csak közösen ment/.

Most mindent elérhet egy nő,teljesen egyedül is,férfi soknak ezért nem is nagyon kell.

2012. dec. 17. 19:54
 28/28 anonim ***** válasza:

De a régi időkben hiába hajtották a fejöket igába, ha valami visszataszító zsarnok patkány volt a férjük, sejtem én ,hogy mennyire lehettek boldogok azok a pinák. Szerintem semennyire. Csak ugye akkor kuss volt, azt csinálták amit apjukfasza leparancsolt, aztán nem volt feleselés. A fickók meg nagyon sokra mehettek, ha még egy jó gusztussal se tudott a nőjük hozzájuk nyulni, annyira nem szerették őket. AZ ilyen az kb. annyit érő viszony ,mint ma a pénzemberek nőnemű piócái. Semmivel sem jobb, csak akkor a csóreszoknak is termett még babér muffok terén. Ennyiről van szó. A szar akkor is szarnak számított, nem kell itt mellébeszéni kérnémszépen.

Van egy szint ami felett kell valaki, meg van ami alatt a kutyát nem érdekelsz. Ezt el kell tudni fogadni. Gondolom neked sem tetszene ha egy vasórú bába torzomborz banyát vetetnének el veled, akitől lavorba rókázol, annyira imádod, de legalább a jó családos megélhetés érdekében csak együtt vagy vele, mert közösen aztán állati jól boldogultok. /több hányás termelődik/

2012. dec. 17. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!