Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért a nőké a döntő szerep a társkeresésben?
Ezt a kérdést szerintem a nők felé kellene célozni hiszen olyan szinte el vannak kurvulva hogy a pasik manapság a kis újukat sem mozdítják a nőkért és őszinte leszek meg is értem őket.
Mert amit látok én is nap mint nap el bujdosnék ha egy nyilvános helyen így viselkednék nő létemre.
Az utóbbi évtizedek emancipációja okozza ezt,már a nők egyedül is jól eltudják magukat tartani,jó állásba tudnak kerülni,így anyagilag függetlenebbek mint korábban bármikor.
Egyszerűen ezért megválasztják kivel,és hogyan akarnak együtt lenni,élni.
Ez a szocializmusban nálunk egy pár évtizeddel ezelőtt nem így volt,akkor minden nőnek életcélja volt hogy mielőbb valakivel együtt éljen,mert ketten jobban tudtak boldogulni/lakás,kocsi csak közösen ment/.
Most mindent elérhet egy nő,teljesen egyedül is,férfi soknak ezért nem is nagyon kell.
De a régi időkben hiába hajtották a fejöket igába, ha valami visszataszító zsarnok patkány volt a férjük, sejtem én ,hogy mennyire lehettek boldogok azok a pinák. Szerintem semennyire. Csak ugye akkor kuss volt, azt csinálták amit apjukfasza leparancsolt, aztán nem volt feleselés. A fickók meg nagyon sokra mehettek, ha még egy jó gusztussal se tudott a nőjük hozzájuk nyulni, annyira nem szerették őket. AZ ilyen az kb. annyit érő viszony ,mint ma a pénzemberek nőnemű piócái. Semmivel sem jobb, csak akkor a csóreszoknak is termett még babér muffok terén. Ennyiről van szó. A szar akkor is szarnak számított, nem kell itt mellébeszéni kérnémszépen.
Van egy szint ami felett kell valaki, meg van ami alatt a kutyát nem érdekelsz. Ezt el kell tudni fogadni. Gondolom neked sem tetszene ha egy vasórú bába torzomborz banyát vetetnének el veled, akitől lavorba rókázol, annyira imádod, de legalább a jó családos megélhetés érdekében csak együtt vagy vele, mert közösen aztán állati jól boldogultok. /több hányás termelődik/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!