Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék anime-fan pasikkal ismerkedni?
sokan úgymond "udvarolnak" nekem , de egyik se jön be. arra jöttem rá, hogy talán az animék miatt lehet ez... azt hiszem túl nagyok az elvárásaim a fiúkkal szemben, hiszen ott vannak a shoujo animék amikben olyan tökéletesek a fiúk (pl. ikuto, kei, usui, tomoe, stb) és mindenkit hozzájuk hasonlítok. ezért arra gondoltam, hogyha egy olyan fiúval lennék akinek hasonló az érdeklődési köre akkor ő megérthetné az érzéseim, ne talán tán ő is hasonló helyzetbe van, mint én. és ha barátok lennénk nekem az is oké lenne :DDD nem ismertek olyan netes oldalakat , vagy akár olyan helyszíneket ahol tudnék ilyen fiúkkal ismerkedni? (con nem jó, messze van stb...)
Köszi :))
15/L
Szia! Próbáld meg a fórumokon, például az AnimeAddicts-én: [link]
Vagy esetelg nézegess facebookon, olyanok között, akiknek hasonló az érdeklődése - és a közeledben laknak.
Sok sikert!
tessék tele van otakukkal.
Magyarhonba' az a baj kevés az animés közösség, nincs is sok ilyen közösségi oldal, mert nincs táptalaj. A hardcore animések/bloggerek pl nagyon zárt réteg, a tömegkultos fangirlek meg rossz képet alakítanak ki az egész közösségről, valószínűleg ezért van az ,hogy normális, animét kedvelő ember nehezen tud ilyesmiben itthon keresgélni. Kiírod itt gyk ra aztán egy két ember tud jelentkezni, max fórumokon kutatgatsz még,ha nagyon elszánt vagy, társkeresőre regizhetsz és leírhatod érdeklődési körbe ,hogy animéseket keresel, de én előbb végig gondolnám ,hogy mi is a fő szempont, hogy legyenek bizonyos elvárásaid, vagy elsősorban animés legyen, mert ha utóbbi, akkor eléggé leszűkíted a kört. Keress egy olyan csávót aki azt sem tudja mi az az anime, aztán megszeretteted vele, abban van is egy kis kihívás :D
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!