Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért történik ez?
Feljön ide egy 16-21 éves lány, és itt kesereg, hogy nincs egy normális srác sem, mindegyik csak szexet akar, és egyik sem törődik az érzelmeivel, minden férfi egyforma, és ha nem elég nagy a melle, akkor nem szeretik, miért a rib@ncokra buknak...
Feljön ide egy 16-21 éves srác, és itt kesereg, hogy nincs egy normális lány sem, mindegyik csak pénzt akar, és egyik sem törődik azzal, hogy mi van belül, felszínes dolgok érdeklik őket...
Most komolyan??? Tényleg? Itt tartunk? Az ilyen emberek mit éreznek??? Komolyan azt hiszik, hogy ilyen fekete-fehér minden? Nekem nem jön össze az élet, pedig aztán lelkileg egy kavalkád vagyok, és bárkit megnevettetek, ugyanakkor egy roncs vagyok belül... Nem vagyok jóképű, fogyózom, és mégsem rinyálok itt naphosszat, hogy nem jön össze, megtört vagyok... Azaz de, most azt teszem, mert elegem lett abból, hogy nem vagytok képesek összeszedni magatokat...
Fiúk, lányok, tessék jobban kinyitni a szemetek, szívetek, eszetek és élesebben !!LÁTNI!! a világot, az embereket...
F17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!