Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért történik ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért történik ez?

Figyelt kérdés

Feljön ide egy 16-21 éves lány, és itt kesereg, hogy nincs egy normális srác sem, mindegyik csak szexet akar, és egyik sem törődik az érzelmeivel, minden férfi egyforma, és ha nem elég nagy a melle, akkor nem szeretik, miért a rib@ncokra buknak...

Feljön ide egy 16-21 éves srác, és itt kesereg, hogy nincs egy normális lány sem, mindegyik csak pénzt akar, és egyik sem törődik azzal, hogy mi van belül, felszínes dolgok érdeklik őket...

Most komolyan??? Tényleg? Itt tartunk? Az ilyen emberek mit éreznek??? Komolyan azt hiszik, hogy ilyen fekete-fehér minden? Nekem nem jön össze az élet, pedig aztán lelkileg egy kavalkád vagyok, és bárkit megnevettetek, ugyanakkor egy roncs vagyok belül... Nem vagyok jóképű, fogyózom, és mégsem rinyálok itt naphosszat, hogy nem jön össze, megtört vagyok... Azaz de, most azt teszem, mert elegem lett abból, hogy nem vagytok képesek összeszedni magatokat...

Fiúk, lányok, tessék jobban kinyitni a szemetek, szívetek, eszetek és élesebben !!LÁTNI!! a világot, az embereket...

F17

2012. dec. 9. 17:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Elég ha kimész az utcára és látod mi van...
2012. dec. 9. 17:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Egytől-egyig mind önbizalomhiányos azt pedig hosszútávon senki nem fogja tolerálni, még a képzeletbeli ideáljuk sem. Ez egy ördögi kör mert addig nem érzik jól magukat amíg nem lesz csajuk, viszont addig nem lesz csajuk amíg nem érzik jól magukat... Nyilván nem az fog bekövetkezni hogy valaki az ölükbe pottyan szóval üzenem minden sírónak, hogy először magukat kell megváltoztatni.
2012. dec. 9. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!