Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt nem tudom elhinni. Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem tudom elhinni. Miért történik ez, mikor én jót akartam?

Figyelt kérdés
Szóval, röviden... Van egy barátnőm, akinek még soha nem volt senkije, és látom rajta, hogy már szeretne, csak kicsit gyerekesen viselkedik még (18 éves) és nem mer úgy közeledni a fiúkhoz. Pedig van egy fiú, akiről tudom, hogy tetszik neki a lány, és talán a barátnőmnek sem volt közömbös egy darabig. Én sokszor mondogattam neki, hogy próbáljon meg közeledni hozzá, beszélgessen vele. Mostanában is egyre csak unszoltam, amikor azt vettem észre, hogy egyre többször emlegeti az egyik közös ismerősünket, aki egy nagyon rendes, aranyos srác. Jól ismerem a barátnőmet, így rá kellett döbbennem, hogy ő tetszik neki. Az a fiú, akit én már 1 éve szeretek... Ezt a fiú tudja, a barátnőm nem. A sráccal nem vagyunk együtt, bár az utóbbi időben ő is tett lépéseket felém. Most viszont a barátnőm akcióba lendült és a szemem előtt fognak összejönni... De mit tehetnék, mikor a srác tudja, hogy szeretem, és mégis elveszíthetem a barátnőm miatt? Köszönöm, hogy végigolvastad!:)
2012. máj. 20. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:

szar helyzet... valaki szíve ilyenkor mindig megszakad...

ebbe a szíves törhet darabokba és nagy az esélye, hogy a barátságotokat is nagy százalékban szétroncsolja. még, ha te ezt még nem is érzed...

2012. máj. 20. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez van, be kell vállalni. Vagy te vagy ő lesz a sráccal.
2012. máj. 20. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:
gyere mondd el bébi mi a baj figyelek rád
2012. máj. 20. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
hogy lehet hogy a barátnőd nem tudja hogy ki tetszik neked már 1 éve???
2012. máj. 20. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!