Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tegnap óta elég rosszul érzem...

Tegnap óta elég rosszul érzem magam. Ma reggel hogy ki akartam menni kicsit levegőzni, nem jött össze. Mi történik velem?

Figyelt kérdés
:( annyira bántotta a szemem a nap hogy alig tudtam kinyitni, és a bőrömön is iylen égő érzést éreztem. miután megreggeliztem (fokhagymás pirítós) 5 percre rá sugárban vissza...azóta is folyamatosan éhes vagyok, de nem marad meg bennem a kaja. az ezüst nyakláncom délre olyan mértékben kidörzsölte a nyakam hogy szabályosan szedte le a bőrt. évek óta van rajtam, sosem volt még ilyen. mi történik velem? segítsetek
2008. dec. 10. 23:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Ahelyett hogy itt kérnél tanácsot SÜRGŐSEN HÍVD KI A HÁZIORVOSODAT, VAGY A MENTŐKET!!!
2008. dec. 11. 10:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Most erre mit írjunk? terhesség kontra bőrrák?

szerintem is hivj mentőt, ez nem olyan dolog, ami bárkivel előfordulhat!

2008. dec. 11. 11:15
 3/7 anonim ***** válasza:

reggelente engem is bánt a nap, egyszerű fényérzékenység...azoknál alakul ki a legjobban, akiket születésükkor jobban megzavart a hirtelen fény,vegyél napszemüveget, vagy majd hozzászokik a szemed egy kis hunyorgás után. Reggelire nem szokás nehéz kaját fogyaztani, legközelebb hagyd ki a fokhagymát a piritósból. Megterheli a gyomrodat hirtelen, és amugyis büdös akarsz lenni egész nap? majd vacsira ráérsz fokhagymázni...

ezüst...hord úgy, h ne érjen a bőrödhöz. vagy én még azt szoktam csinálni a fémcuccaimmal, h bekenem színtelen körömlakkal, ugyanis olyan erős fémallergiám van, mint neked...egyedül az aranyat bírom.... vagy ne hordj láncot...én se tehetem :( még a farmernadrágom gombjától is kisebesedik a hasam....

2008. dec. 11. 11:34
 4/7 A kérdező kommentje:
jaj jemberkék ennyire nincs humorérzéketek:)) na ezt lehet hogy a humor rovatba kellett volna mégis írnom de az egyébben is jól van...szal...egyszerű vámpírrá válásom storyját mondtam vala el. hogy ez senkinek nem esett le..napfény, fokhagyma, ezüst...legfőbb ellenségek:) néha olvassatok a sorok között:)
2008. dec. 11. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló vagyok..enmtom mit vártál, meg kellett volna ijednem, h jaj, vámpír vagy? :) gondoltam nem adom meg azt az örömöt, bár oda akartam biggyeszteni a végére valamit ezzel kapcs. ... amugy az igazi vámpíroknak semmi közük ezekhez a mesékhez :) majd egyszer olvass utána, mert léteznek...és nem árthatsz nekik se fokhagymával,se ezüsttel,meg ilyesmivel, és nem öldösnek embereket az éjszaka közepén...de vannak :)
2008. dec. 12. 19:00
 6/7 A kérdező kommentje:
fura:) de érdekes
2008. dec. 12. 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:
hány éves is vagy? 12? és szerinted ez poén?
2008. dec. 30. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!