Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért történik folyton ez velem?
Állandóan elkezdenek a facebook-on tapadni rám lányok, de észrevettem, hogy leginkább olyan lányok, akik nem valami szépek, nem mondom, hogy mindegyikük csúnya, de nem is igazán jönnek be külsőre. Érdekes, hogy a szép lányok nem nyomulnak úgy rám, néha megesik, hogy egy nekem tetsző, szép lány lájkolja a képem, de ők rájuk nem jellemző, hogy szinte szerelmet vallva rám írnának, ellenben egy csomó nekem nem tetsző, nem vonzó lány, azt sem tudom kik, tök ismeretlenek rám írnak és helyesnek tartanak meg már nem is eg ylány járni akart velem és szerelmet is vallottak, pedig csak láttak pár képet rólam vagy egy kis bezsélgetés után szimpinek találtak. Viszont a nekem tetgsző lányokkal valahogy minden nehezebb, vagy ők inkább ilyen távolságtartóbbak, vagy olyan sok fiú tapad rájuk, hogy engem már észre sem vesznek? Esetleg azt várják, hogy én kezdeményezzek?
Egy kicsit már kínosnak is tartom, hogy egyre több lány rajongóm van, ám egyikük sem vonzó a számomra, nem tehetek róla, próbáltam vonzódni hozzájuk, de ha nem kívánom testileg, akkor mi értelme erőltetni a dolgot. A lányok sem járnának olyan fiúval, akihez nem tudnak vonzódni testileg és ez így van rendjén.
ebben semmi meglepő nincs. facebookon azok ismerkednek, akik élőben nem mernének, mert nem feltétlenül a külsejükből kifolyólag de visszahúzódóbbak.
egy szép lánynak meg nincs szüksége arra, hogy facebookon ismerkedjen.
rám is mindig a "szerencsétlenebb" fiúk írnak, de még ha egy jóképű írna se foglalkoznék vele, mert engem ne facebookon akarjanak már felszedni..
mert a szépek mindennap megkapják hogy ez milyen szép rajtuk meg az milyen jó rajtuk meg hogy ők milyen különlegesek...
és egy idő után már ez nekik rutinos, rájönnek hogy sok helyes pasi csak a szexért irogat meg mond ilyeneket a nem helyesek meg miért tetszenének nekik, ugyan...
szóval ja, a szépeket megrohanják a macsók meg a csúnya, de magukat jó pasinak képzelő emberkék és már az van hogy reflexből elküldenek mindenkit a bánatosba annyira herótjuk lesz.
ha szép csajt akarsz meg kell várni míg ő kezdeményez, te max. annyit tehetsz hogy élőben feltűnsz neki, nem azzal hogy uncsi kliséket mondasz és dícsérgetsz meg meghívod őket valamire hanem mondjuk jó humorral vagy szöveggel amiben szó sem esik randiról meg nincs "add meg a számod" stb.
facebook-on meg azért írnak ronda lányok mert őhozzájuk meg egy pasi sem megy oda és ezért nagyon rámenősek és nem válogatnak, ők az átlagos és helyes pasiknak mind írnak hátha bejön az egyiknél.
neten nem kell ismerkedni csak élőben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!