Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bummshakalaka kérdése:
Miért történik velem folyton ez?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy én ott vagyok mindenkivel...akinek gondja van leülök vele megbeszélni és tanácsokat adok, de mikor nekem lenne szükségem ilyesmire akkor mindenki otthagy, elfordul tőlem?2011. júl. 29. 02:22
2/5 anonim válasza:
mert ma sajnos sok az ilyen ember... és sokat kell csalódnunk. erre nincs válasz, egyszerűen csak érzéketlenek a másik emberrel szemben, bezzeg ha nekik kell valami, valaki akkor kihasználnak.
nekem több száz ismerős közül egyetlen egy barátnőm van (25 évesen) épp ilyenek miatt amit írsz, jajj de jó barátok vagyunk midenkivel,aztán ha baj van, vagy kéréssel fordulsz hozzájuk, hirtelen rájössz, hogy ez sem, ez sem, ez sem volt igazi barátság...
3/5 anonim válasza:
Mert téged nem a barátjuknak tartanak csak a lelki szemetesüknek!
4/5 A kérdező kommentje:
A választ tudtam előre...csak nem akartam magamnak hinni.Köszönöm, hogy válaszoltatok!
2011. júl. 29. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!