Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha csak a facebook-on van lehetőségem lányokkal ismerkedni és ott is csak ritkán írnak vissza a lányok?
Figyelt kérdés
Látok mindennap szerelmes párokat és úgy irigylem őket és egyben el is szomorodom, mert nekem sosem volt még barátnőm, sosem volt szerencsém a lányokkal. Szerintem az az oka, hogy csúnya vagyok és nem vagyok elég magas és tömegben is el vagyok maradva, emiatt mindenki fiatalabbnaknéz és érzem, hogy a lányoknak sem vagyok az esete. Neten próbáltam ismerkedni a társkeresőktől kezdve sok lehetőséget kipróbáltam, de mostanság már csak a facebook-on van sok lány fent és ott van lehetőségem próbálkozni, de őszintén szólva eléggé felszínes banda van ott is. :S2012. dec. 8. 18:52
11/11 anonim válasza:
Sokat írjátok ezt az "introvertált" dolgot. Azt jelenti, hogy s e g g f e j?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!