Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Manapság miért nincsenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért nincsenek igazi "férfias férfiak" és miért nem szeretne a 20-30 éves férfiak többsége komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Akik tudják hogyan kell udvarolni, hogyan kell viselkedni egy randin és akik egyáltalán mernek kezdeményezni?

23,L

2012. dec. 7. 17:52
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Léteznek, csak sajnos egyesek lemaradtak a fejlődésben, így kevesen vannak az értelmesek.
2012. dec. 7. 19:09
 32/39 anonim ***** válasza:

Én meg egyre inkább azon búsulok minden nap, hogy hiába keresem, hiába randizom lányokkal, nem találom azt, aki tényleg arra vágyik, hogy szeressék és nőként kezeljék. Mindenki megijed mikor megismer, mert nem tudják kezelni, ha valaki figyelmes velük, tud udvarolni, úriemberként viselkedik és nem hiánypótlásra van velük, hanem mert tényleg szeretné ha sokáig együtt boldogok lennének.

Erre sok esetben nincs igény, felületesek a kapcsolatok, ha vége majd jön másik pasi. Aki meg ehhez nem tud alkalmazkodni, az úgy jár mint Te vagy én.

25/F

2012. dec. 7. 19:22
 33/39 A kérdező kommentje:

Számomra a „férfias férfi” azt jelenti, hogy az illető

határozott – pl. kezdeményezés, tud randi helyet ajánlani - nem azzal jön, hogy jaj hova menjünk;

romantikus – pl. egy szál virág, spontán találkozó, meglepetés okozás;

illemszabályok betartása – pl. első randin elvárható h egy italt fizessen;

nem lassú – pl. nem váratja a lányt 1 hétnél tovább a következő randira hívásig, ha érződik h megvan, a vonzalom kezdeményez csókot, érintést stb. (tehát erre nem kell hetekig várni – a hiedelmekkel ellentétben a nőknél is fontos a szexualitás)

figyelmes – pl. meghallgatja a másik munkahelyi - tanulmányi nehézségeit; próbál segíteni amiben lehet;

elkötelezett – pl. boldoggá tenné, ha egy nő mellett lehetne és titokban nem arra vágyik, hogy még minél több nőt „kipróbáljon”, tehát kész lenne egy olyan kapcsolat kialakítására, amire akár egy családalapítást is ellehetne képzelni,

komoly gondolkodású - pl. nem a bulizás, heti lerészegedés, netes játékok, egy éjszakás kalandok hajkurászása a fő hobbija és ha úgy alakul, hogy jön egy nehézség akkor képes küzdeni a kapcsolatért és nem az az első reakció h akkor keresek egy másikat

UI.: Ez csak egy vélemény, nyilván nem minden nőnek ilyenek az elképzelései, valamint nem is egy teljes körű recept, csak pár gondolat, ami számomra fontos egy férfiban.

2012. dec. 7. 19:39
 34/39 ASOT ***** válasza:
92%
És te mit nyújtasz cserébe, mi várható tőled? Te is megtennéd ezeket?
2012. dec. 7. 19:43
 35/39 anonim ***** válasza:

32-es vagyok:

No, hát én pont ilyen voltam, vagyok mai napig. Eredmény: utolsó két barátnőm kidobott mert elbizonytalanodtak akarnak-e most komoly kapcsolatot.

Konklúzió: nem kifizetődő kimutatni az igazi tulajdonságokat, nem kifizetődő az egész ismerkedés alatt az igazat mondani.

25/F

2012. dec. 7. 19:44
 36/39 A kérdező kommentje:
32, 35-nek - Szerintem nem feltétlenül kell megváltoznod, lehet h az előző 2 barátnőd tapasztalatlanabb volt és még nem voltak készek egy komoly kapcsolatra és még hajtotta őket a "kíváncsiság".
2012. dec. 7. 19:52
 37/39 anonim ***** válasza:

Szerintem egyébként elvárható, hogy megérintse valaki a combodat első randin.

És csókoljon meg, ha elköszön.

2012. dec. 7. 20:13
 38/39 A kérdező kommentje:
ASOT-nak: Természetesen én is megtenném a nőkre vonatkoztatható részeket, hiszen mindkét félnek hozzá kell járulnia egy jó kapcsolathoz.
2012. dec. 7. 20:13
 39/39 ASOT ***** válasza:
Jó válasz!
2012. dec. 7. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!