Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért nincsenek igazi "férfias férfiak" és miért nem szeretne a 20-30 éves férfiak többsége komoly kapcsolatot?
Akik tudják hogyan kell udvarolni, hogyan kell viselkedni egy randin és akik egyáltalán mernek kezdeményezni?
23,L
Mondom,próbáld meg a 30 körülieket.
Vagy azt nem akarod?
17 éves korom óta vágyom komoly kapcsolatra,szóval meg is cáfoltam az állításod.
22/F
egy bizonyos életkor felett, ha valaki már elérte a felnőtt kort, mondjuk kb amennyi te vagy, már nem az évek számában mérik az érettséget, az én tapasztalatom szerint azokat a 30asok egy jottányit nem érettebbek a korodbelieknél, akik fiatal lánykákat hajtanak
én igenis sok, nálam fiatalabb pasit is ismerek, akit érettnek gondolok 20-30 között, 30 felett pedig már foglaltak
Oké, ezt nem bírom ki.
Hogy tudnál te viselkedni egy randin, mikor kb. minden kérdésnél a lányokat szidod?????
1. Ursulának igaza van
2. talán hagynod kéne az egyetemet és azon kívül ismerkedni, egy próbát megér.
3. Még is ez számokban mennyi? Hány pasival jártad meg ezt az utat? Még is hánnyal randiztál ismerkedtél?
4. volt már komolyabb kapcsolatod mondjuk úgy 1 éves legalább?
5. gondolom szűz már nem vagy...vagy még is..áhh kizárt. :)
6. nem lehet h te már az ismerkedés elején ráállsz erre a komoly kapcsolat témára mielőtt még komolyabban megismerted volna az illetőt? És nem lehet h ez hirtelen ilyesztő hatással lehet az illetőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!