Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak még olyan lányok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok akik komoly kapcsolatot akarnak?

Figyelt kérdés

Környezetemben minden csajnak 2-3 alkalmi partnere van minimum és komolyra senki se vágyik azt mondják utálnák a kötöttséget

egy vonzó fiúért se vállalnátok ezt? vagy hogy tervezitek lányok egész életetekben ilyen swingeres stílusban akartok élni?

2012. dec. 2. 21:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
minden nő vágyik az igazira
2012. dec. 2. 21:03
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Talán rossz réteget választottál...
2012. dec. 2. 21:03
 3/15 anonim ***** válasza:
Már anno 15-16 évesen is azt akartam.
2012. dec. 2. 21:06
 4/15 anonim ***** válasza:
Vannak, de általában ők sem alkalmasak rá.
2012. dec. 2. 21:08
 5/15 anonim ***** válasza:
Én komoly kapcsolatot keresek 22/L
2012. dec. 3. 08:42
 6/15 anonim ***** válasza:
Én is komoly kapcsolatot keresek, de például neten lehetetlen normális pasit megismerni, élőben meg csak a részegek mernek ismerkedni a bulikban... Ez a probléma.
2012. dec. 4. 20:55
 7/15 24éveslány ***** válasza:
Nekem jelenleg is komoly kapcsolatom van, előtte egy 5 éves volt, az előtt másfél...Szerintem a sztereotípiád vagy megfigyelésid cáfolata vagyok.Tehát igen, vannak lányok akik komoly kapcsolatot akarnak.
2012. dec. 4. 20:55
 8/15 anonim válasza:
Őszinte leszek én vállaltam volna, szinte olyanok voltunk mint egy igazi pár így is hogy nekem van egy kislányom én 23 éves vagyok ő 26 semmi gond nem volt.De pár napja kiderült hogy gyermeket várok tőle na itt kezdődtek a problémák neki nem kell gyerek csináljak valamit mondta ő. Nekem spirálom van fent és ez mellett estem teherbe egyértelmű hogy nem terveztük. Én meg annyit mondtam neki hogy holnap majd kiderül hogy, hogy helyezkedik a spirál a picinél de én nem tudnám elvetetni az már más kérdés ha nem lenne egészséges!!!
2012. dec. 4. 21:01
 9/15 anonim ***** válasza:
#6 Neten is bőven vannak normális pasik, de mivel te csak a legjóképűbbeknek írsz vissza, jóval kevesebből kell normálisat találnod.
2012. dec. 4. 21:04
 10/15 anonim ***** válasza:
Én például. Aztán mégsem lesz semmi, csak rövidebb dolgok, vagy nem is alakul ki semmi. Nem tudom miért, de elég rossz.
2012. dec. 4. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!