Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan lányok akik komoly kapcsolatot akarnak?
Környezetemben minden csajnak 2-3 alkalmi partnere van minimum és komolyra senki se vágyik azt mondják utálnák a kötöttséget
egy vonzó fiúért se vállalnátok ezt? vagy hogy tervezitek lányok egész életetekben ilyen swingeres stílusban akartok élni?
Egész eddig én is azt kerestem. Hányingert kapok ezektől a kis csitriktől akik minden héten másik pasinak adják magukat,vagy büszkék rá,hogy 13 évesen már nem szüzek...
18 vagyok,szűz és büszke rá,ráadásul kb. egy hónappal ezelőtt találkoztam végre azzal az emberrel aki mindezt értékeli is :)
Szóval kérdésedre válaszolva,igen,vannak még komoly kapcsolatot kereső lányok :)
Szerintem meg.... igen, lehet hogy például nem fér bele az idejébe, hogy komolya kapcsolata legyen, vagy nem akar a pasival foglalkozni (értsd hogy a lelkével is kelljen törődni, ápolni a kapcsolatot).
Leginkább azt tudom elképzelni hogy nem jön be nekik annyira az adott pasi, és éppen senki sem, hogy komoly kapcsolatot akarjanak vele. De dugni persze hogy jó....
Majd ha húde szerelmesek lesznek, akkor majd kelleni fog nekik a pasi. Ennyi. Szerintem örüljünk hogy nem áltatják a pasit... Megmondják mennyit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!