Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kivel menjek most el?
A lényeg, h vettem két mozijegyet, mert úgy volt hogy egy lánnyal m1ünk, de közben azóta igen csúnyán összevesztünk, vagyis inkább megharagudott rám, mert megbántottam. Szokás szerint bunkó flegma voltam...stb.
Most tök pipa rám. Viszont a barátnője az meg tök rám van kattanva, és azt mondta , hogy akkor ő majd eljön velem. Még nem válaszoltam neki, de vele semmi kedvem elmenni, mer nem jön be, aki meg nekem jön be most lapátra tett.-_-
"Én nem vagyok az a típus aki virágot ad egy lánynak"
Ja, egy balf.sz vagy....
Há csak ez mind1, amolyan se veled se nélküled kapcsolat. Egy éve összejöttünk, de nem működött. Mert egy idő után nem bírt elviselni. Most meg...újra elindult vmi de elcsesztem. Há még 1x megpróbálok bocsánatot kérni, de valszeg asztalan.
xD Xenophilius!
Végre egy jó 5let, valszeg ez lesz.
Itt az ideje a változáshoz, tanulj meg virágot adni, mert soha sem lesz normális nőd!!!
Értem én, hogy rossz viccnek venné, mert nem így ismer. Mond el neki szépen, hogy megakarsz változni e téren, ha nem hiszi el, hagyd a p*csába, majd a következő értékeli!
Szerintem is hagyd ott mindkettőt a búsba és menj el egy haveroddal megnézni a filmet.
- Az elsőnek, ahogy elnézem úgyis unod a hisztijét.
- Ha a második nem jön be akkor minek vesződni vele
- Megesett, hogy egy pasi megpróbált kikezdeni a barátnőmmel, hogy féltékennyé tenni azzal, hogy kikezdett a barátnőmmel, aki amúgy nem jött be neki. Csúnyán ki lett röhögve.
- Egy őszinte bocsánatkérés ajándék (csoki, gaz, stb) nélkül is teljesen hatásos lehet, ha tényleg komolyan gondolod.
- Ha tényleg bunkón viselkedsz, akkor meg kezdj változni! Akkor is hasznos lesz, ha egy harmadik csaj mellett kötsz ki.
Hát igen, tudom hogy vissza kéne vennem az arcomból. Hát az elsővel valszeg már úgyse lesz semmi, ha egyszer már nem működött...Nem próbálom már elhívni, mer felesleges. A barátnőjével féltékennyé tenni meg szánalmas lenne. Hagyom a fenébe őket, megyek a haverommal. De azért utólag ha kicsit lehiggadt majd bocsánatot kérek tőle...
Há megváltozni nem lenne könnyű, bár vágom h ez a flegma stílus nem igazán nyerő, nem tudok változtatni rajta, nincs bennem annyi akaraterő. Most egy darabig amúgy sincs kedvem új csaj után nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!