Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kivel menjek most el?
Figyelt kérdés
A lényeg, h vettem két mozijegyet, mert úgy volt hogy egy lánnyal m1ünk, de közben azóta igen csúnyán összevesztünk, vagyis inkább megharagudott rám, mert megbántottam. Szokás szerint bunkó flegma voltam...stb.
Most tök pipa rám. Viszont a barátnője az meg tök rám van kattanva, és azt mondta , hogy akkor ő majd eljön velem. Még nem válaszoltam neki, de vele semmi kedvem elmenni, mer nem jön be, aki meg nekem jön be most lapátra tett.-_-
2012. dec. 7. 12:03
1/16 ktk312 válasza:
aki bejön azt hívd el, ha nem jön el akkor a másikat, törekedj az ágyra ;)
2/16 anonim válasza:
Épp itt az ideje, hogy a "flegma, bunkó" stílusodból, a javulás útjára lépj, ezért add oda Nekik a kettő jegyet, menjenek Ők!
3/16 anonim válasza:
meg kell b@szni, aztan jolvan. Nehogy mar megmaradjon az a jegy.
5/16 anonim válasza:
Sztem egyik haveroddal, feleslegesen ne áltasd a másik csajt.
6/16 anonim válasza:
Milenne ha vennél neki egy kib@szott virágot és bocsánatot kérnél, aztán meg megtanulnál viselkedni? Nem lenne egyszerűbb?
7/16 A kérdező kommentje:
Most csinálhatnám, hogy elviszem a barátnőjét, de azér nem akarom, mer egyrészt nem jön be, másrészt gyenge féltékennyétevési jelenetnek nézné-.-. És akkor jönne a szokásos. Unom már ezt a sok hisztit.
2012. dec. 7. 12:12
8/16 A kérdező kommentje:
Virágot.? :D
Ez még viccnek is rossz. Én nem vagyok az a típus aki virágot ad egy lánynak, azt hinné, csak szórakozom vele, h egy rossz vicc, és csak mégjobban utálna.
2012. dec. 7. 12:14
9/16 anonim válasza:
Ha meg unod akkor mi a kérdés?
Egyébként nem a virágon van a hangsúly hanem a bocsánatkérésen.
10/16 anonim válasza:
Menj el egy haverral röhögjetek nagyokat a sz*r filmen aztán a többi haverral kiegészülve irány valami házibuliszerűség. A csajok meg így jártak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!