Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulikon lehet úgy odamenni egy nőhöz, hogy csak lazán elbeszélgetünk aztán vagy lesz valami vagy nem, de ha pl. napközben a városban mászkálva nagyon megtetszik valaki, akkor ott is ugyanez a fogatókönyv?
Mert vannak olyan helyzetek, amikor adja a helyzet a lehetőséget a kezdeményezésre, de pl. utcán sétálva van hogy szembe jön egy lány, akinek tetszik a kisugárzása és ő is többször rám néz, volt aki el is mosolyodott,
érzem hogy le kéne szólítanom, mert ő nem fog engem, de hogy?
Nem tudom számít-e, de még azt hozzátenném, hogy nem a 18-20 év alattiakra gondolok.
Meg tudom, hogy sok nőt sokan leszólítanak, de ha már többször rám néz akkor tetszem neki nem?
Hallottam ilyet, hogy ha egy nővel egyszer egymásra nézünk, aztán még egyszer rám néz, akkor tetszem neki.
Engem még utcán sosem szólítottak le ( normálisan) szóval nem tudom hogyan reagálnék :)
Bulikon előfordult már többször is, hogy jól elbeszélgettem egy-egy sráccal akik nem tapló módon közeledtek :)
22/N
A nők eléggé be vannak szarva az útcai ismerkedéstől, vagy valami rosszakarónak néznek, vagy pedig idegbetegek, és rohannak mint az állat. Én ezekkel az előítéletekkel vagyok, és azért eszembe nem jut útcán leszólítani senkit. Mindenki bámul mindenkit az útcán, főleg ha szembe jössz vele, sokan meg nem. Én is rengeteget bámulok, akikt közben le se szarnék. Főleg azt nézem rajtuk, hogy mitől olyan nyomorékok satöbbi... tehát nem biztos,hogy csak azt nézi, aki tetszik neki. Lehet,hogy pont az ellentetje. LEhet, hogy egy pattanást röhögött a képeden amelyiknek jó kedve volt, de lehet,hogy a paliaja előző esti vicce jutott csak az eszébe, és épp véletlenül csak rád nézett.
Tehát a szemezés zéró jelentéssel sem bír.
Biztos sokan fognak örülni neked,hogy útcán ennyire sok szabadidőd, van, hogy szivesen traccspartiznál. Én nem látok benne fantáziát ilyen helyeken ismerkedni. Még a partyban esetleg elmegy a dolog, ott simán működhet, ha külsőre nem egy ágrólszakadt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!