Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akivel jól elbészelgetünk msn-en. De amikor élöbe talákozunk mint a hulla a sirban, egyikünk se mer megszolalni . Mit tegyünk ez ellen?
Mert nagyon fiatalok vagytok, mégis miről beszélgethet két gyerek?
Ezenfelül a neten élitek meg a "kapcsolatotokat", semmi közötök a való élethez, semmi élettapasztalattal nem rendelkeztek, semmi témátok, msn-en nem olyan beszélgetni, mint élőben.
Fel kell nőni, bár egyesek még 20 éves kor felett sem alkalmasak arra, hogy jó társaságot nyújtsanak.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:50
Szeretem sz olyan embereket, akik a napi híreket vitatják meg egymással és azt hiszik, hogy ez az értelmes társalgás.
Ezek pótcselekvések, ugyan el lehet velük kezdeni a beszélgetést, de ez szerintem nagyon gáz beszédtéma.
Amúgy szerinted mit tudhat egy 14 éves fent említett témákról? Meg úgy általában a világról. Annyit, amennyit a TV-ben lát. Már ha néz egyáltalán hírműsorokat. És érdeklik ezek? Nem hiszem.
Ez az msn átka!Sok ilyen sztorit ismerek akik msn-en jól elbeszélgetek hónapokon keresztül aztán amikor eljött a találka ideje ők is ültek egymás mellett mint két tök,ha msn-en beszélgetsz akkor nem vagy zavarba és mersz olyan dolgokról is beszélni amiről élőben közel sem biztos.Valamilyen szinten msn-en tudod a gyengeségeidet álcázni ami élőben kibukhat könnyen.Msn-en jobban fel mered magad vállalni amit élőben már nem biztos hogy annyira felmernél,tehát nyilván az ember bátrabb mivel nem vagy közvetlen kontaktusba a másikkal és így a gátlások is oldódnak!
Sajnos az általad leírt probléma amiket én láttam,akik így találkoztak azok már 20 évesek vagy az felett voltak,tehát ez nincs korhoz kötve ahogy az egyik válaszoló írta,mert egy felnőtt ember is másképpen viselkedik élőben mint msn-en.Valakinek sikerül ezeket a gátlásokat és izgatottságot leküzdeni élőben,valakinek nem!
Igazad van, én írtam, hogy egy 14 éves nem tudhat miről beszélni egy másik emberrel, de persze ez nem csak a tinikre vonatkozik. Az egész netes ismerkedés arctalanná tesz, nem ugyanúgy viselkedik senki a neten, mint élőben, sok gyengeséget lehet msn-en, chat-en, társkeresőn leplezni, még ha nem is szándákosan, aztán jön az élő találkozás és minden összeomlik, mert egyrészt nem gyakorlottak az emberek az élő, személyes találkozásban, másrészt sokkal érdekesebbnek fantáziálták a másikat a net álcája mögött.
A kapcsolatokat az életben kell megélni, nem a neten, különben nem fognak működni.
A kapcsolatokat az életben kell megélni, nem a neten, különben nem fognak működni.
Persze hogy ott kell,csak sajnos elkövetik azt a hibát,hogy mire eljön az élő találkozó arra már mindent tud a másik a másikról és már talán a fél életét elmesélte és élőben már nem lesz miről beszélni,arról nem is beszélve hogy msn-en keresztül illuziókat tudsz fentartani a másikról,ami persze nem azt jelenti hogy másikaz nem olyannak képzelted el,de msn-en sok félre értés is lehet,mert ugye az írásból a másik nem érti a másik hangnemét vagy ahogy éppen mond egy dolgot.Ez msn dolog arra jó szerintem hogy ha már együtt vagytok és találkoztatok élőben akkor ha messze laktok egymástól akkor tudjátok tartani a kapcsolatot.Szoval szerintem ez amsn csak egy ideig jó ismerkedésre pár hétig,de utánna mielőbb egy találka én szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!