Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19 éves fiú összejönne egy 15 éves lánnyal?
simán, nem nagy korkülönbség, max. intimitás meg szülők. lehet 15 évesen még nem akarsz lefeküdni vele míg ő 19 évesen csinálja/csinálná. + szülők.. kinek milyen engedékeny, míg egy 19 éves csajt elengednek már ott aludni sokszor stb. addig nektek kevés lehetőségetek lenne tényleg EGYÜTT (nem feltétlen szex, csak úgy tényleg napokat akár) lenni.
ezt gondolom ennyi probléma lehetne.. szóval 19 évesen sokkal szabadabban mozogsz suli miatt is, neked meg még tanulnod kell stb. bulik, közös programok, fiú baráti köre.. szóval sok tényező van ellene, de tulajdonképpen szerintem ez a 4 év nem sok meg nem számít. attól függ mennyire hasonlít a személyiségetek, mert ha nem nagy az ellentét akkor tökre okés.
de ez csak egy feltételezés? vagy már úgy vagytok, hogy össze jönne veled?
Semmi extrém nincs benne, szerintem. És nem minden 19, 20 éves csak arra megy az ilyen korúaknál
Csak kicsit sok itt a "jóindulat" az emberekben, mert szeretethiányosak, suliban verik őket, és otthon is elhanyagolják
Köszönöm az eddigi válaszokat (:
Még csak beszélgetés szinten vagyunk, de nagyon úgy néz ki, kedvel engem. Egyébként sok mindenben hasonlítunk, már ha a személyiségünket nézzük.
sztem én 30 évesen is összejönnék majd xD
most fogok nemsoká am eggyel :D De haverjaim viszolyognának tőle egy páran :D
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!