Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos az aggodalmam?
Van egy fiú,akivel úgy érzem akár több is lehetne,mint barátság.
Viszont!Lehet hogy nem volt szép dolog,de utána néztem a családjának a neten.Annyit tudtam róla,hogy az édesanyja ügyvéd.Amint kiderült az édesapja bíró, ezenkívül tele van a család orvosokkal,ügyvédekkel és egyetemi tanárokkal,benne vannak a ,,Ki kicsoda Magyarországon" könyvben,meg ilyenek.
Az én családom ehhez képest....egy teljesen egyszerű,dolgozó család.Igazából nem vagyunk szegények,de gazdagok sem.
Szerintetek ez befolyásolná a kapcsolatunkat?
Az én családom ehhez képest....
Elsőnek: eltartania? Hát mi a lófaszt hallok én? Azt hittem,ez a XXI. század, volt emancipáció,meg minden.
Egyébként szerintem összejöhet a dolog. Viszont látniuk kell rajtad,hogy nem a pénz és a státusz miatt vagy a sráccal,hanem Neked is megvannak a tőle független ambícióid. Pl. legalábbis egyetemre akarsz menni.Ugyanis szerintem nem a vagyon meg a háttér,hanem az egyéni kvalitások számítanak egy párkapcsolatnál. Ha úgy látják majd,hogy ezekben az értékekben méltó párja vagy a srácnak,szerintem esélyes,hogy elfogadnak.
Az utolsó válaszoló pontosan megfogalmazta az egyik legnagyobb félelmem!Mi van,ha nem fogadnak el,nem ilyen barátnőt képzeltek el a fiuk mellé?(aki amúgy 3lány mellett a legfiatalabb,szóval gondolom,hogy (mindenféle rosszindulat nélkül) a család szemefénye)
Az eltartásról még nincsen szó,16évesek vagyunk.
Nyilván nem a neve meg az egzisztenciája miatt jönnék vele össze,már akkor is tetszett,amikor nem tudtam róla semmit.
Ha szeretitek egymást, nem lesz ez befolyással ha te is keresel és ő is, hiszen nem tart el, nem mondhatja hogy na mert azért vagy velem... De értem én a félelmedet.
Én például azt akarnám utoljára, hogy eltartson valaki. Így is tök rosszul érzem magam, hogy egykorú vagyok a barátommal és neki van, nekem nincs munkám. Pedig nem is lakunk együtt, hogy ez olyan szinten számítana, de számít nekem mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!