Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha elkéritek egy nő számát, akkor miért halogatjátok utána a folytatást? Ez valami taktikázás, vagy annyira nem érdekel a nő?
Kár h veled is megesik, mert elég értelmes, rendes lánynak látszol a kérdés és a pár hozzászólásod alapján. Hát sajnos van ilyen, h csak a számokat gyűjti, de csak azt hívja majd találkozóra, aki valóban érdekli.
Am. velem meg ugyanez van, csak én neten ismerkedem. Bármennyire is szeretném h keressen az aki már egyszer felvette a kapcsolatot, 4-5 nap, néha 1 - 1.5 hét várakozás, majd újra érdeklődés (részemről) után rá kell jönnöm, h ez is ennyi volt...
Visszatérve rád, sajnos ez már nem taktikázás, egyszerűen ennyi volt :(
Törődj bele, én is ezt szoktam tenni. Ha valaki meg akar ismerni, az szakít majd rád időt, meg fel fog hívni!
29 F
Latom elegge szivedre vetted a dolgot. Sajnos ez van. Szokj hozza. Tudod mennyi pasi kerte mar el a szamomat es nem hivott? Csak sziveseget tettek vele, hogy nem raboltak az idomet.
Es nincs kifogas, amelyik pasit igazan erdekled, az nem fog jatszadozni, az keresni fog, es 1-2 napon belul. Vagy neked kell egy olyan ficko aki azzal probal megfogni, hogy ilyen trukkoket alkalmaz?
Es ha elkerte a szamodat, az meg semmi sajnos. Randira nem hivott gondolom. Nagyon sok oka lehet annak, hogy meggondolta magat. szerintem mar veled is elofordult, hogy ugy gondoltad akarsz valamit, de aztan rajottel, hogy megse.
Ne haragudj, ha kicsit nyers voltam, csak tudom, hogy milyen erzes ez, de mar rajottem az utobbi 2-3 ev alatt, hogy ez nem nekem szol. Ez a pasi sajat bizonytalansagat mutatja es semmi koze hozzam. valami ilyesmi.
17:57
létezik, van pár marhaság egyesek körében. Keress arra rá hogy pua és olvashatod a sok fogyatékosságot.Egyesek arra tanítják a pasikat jó pénzért persze hogy hogyan csókzárja meg telefonszámzárja a csajt. Magyarul hogyan jusson el a csókig meg a telefonszám megszerzéséig. Tök 8 hogy tetszik e neki a csaj, meg az is tök 8 hogy a lányban ez mit okoz, lesz@rják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!