Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a legeslegszebb lányok érdekelnek?
Ez elég rosszul fog hangzani, de egyszerűen csak a kiemelkedően gyönyörű, 10/10-es csajokkal kapcsolatban érzem, hogy szívesen járnék velük. Még csak nem is arról van szó, hogy ne tetszenének kevésbé tökéletes külsejű lányok, de csak olyannal jönnék össze, akinek a látványába beleremeg a térdem.
Az én fejemben nagyjából úgy racionalizálódik a dolog, hogy ha egy kevésbé széppel jönnék össze, akkor állandóan a még szebbek után áhítoznék, és az se nekem, se a páromnak nem lenne jó.
Miért nem tudom beérni kevesebbel, mint a legeslegjobb? Ez valami pszichológiai defektus?
Nekem azóta van saját ízlésem a nőkhöz, amióta rájöttem mennyire problémásak a mindenki által szépnek itéltek. (Elkényeztettek, azt hiszik körülöttük forog a világ stb.) Meg persze nem árt némi önismeret sem.
Szerintem az ilyen címlaplányok nagymenő vállalkozóknak meg sztárfocistáknak valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!