Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak a legeslegszebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a legeslegszebb lányok érdekelnek?

Figyelt kérdés

Ez elég rosszul fog hangzani, de egyszerűen csak a kiemelkedően gyönyörű, 10/10-es csajokkal kapcsolatban érzem, hogy szívesen járnék velük. Még csak nem is arról van szó, hogy ne tetszenének kevésbé tökéletes külsejű lányok, de csak olyannal jönnék össze, akinek a látványába beleremeg a térdem.

Az én fejemben nagyjából úgy racionalizálódik a dolog, hogy ha egy kevésbé széppel jönnék össze, akkor állandóan a még szebbek után áhítoznék, és az se nekem, se a páromnak nem lenne jó.

Miért nem tudom beérni kevesebbel, mint a legeslegjobb? Ez valami pszichológiai defektus?

2012. dec. 4. 23:07
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Te elolvastad amit írtam?
2012. dec. 4. 23:20
 12/23 anonim ***** válasza:

:)

Azért mert gyerek vagy még. Többiek már részletesebben leírták előttem.

2012. dec. 4. 23:26
 13/23 anonim ***** válasza:
Elolvastam, igen ;) De annyi,hogy magadnak sem vallanád be a dolgot, és még ha úgy is van, hogy nem érdekel a barátaid véleménye, akkor is felszínes vagy ;) Ezt így nevezik :D
2012. dec. 4. 23:43
 14/23 anonim ***** válasza:
Én épp azért szívok most, mert olyan lánnyal vagyok kénytelen együtt lenni, akihez nem vonzódom testileg. Aki nem érti ezt, annál valami baj van. Egyszerűen arról van szó, hogy olyan barátnőt akar az ember, akihez tud vonzódni és nem azon kell kínlódni egy óráig, hogy felálljon rá a farkad, ennyi.
2012. dec. 5. 00:07
 15/23 anonim ***** válasza:

Nem mindenki hordja az agyát a farkában.Van aki a belső értékei miatt szeret egy lányt,nem a külseje miatt

2012. dec. 5. 00:09
 16/23 A kérdező kommentje:
14 de nem érted, nekem bejönnek kevésbé szép csajok is, de nem járnék velük, mert van még náluk is szebb, és ez az, ami már aggasztó szerintem.
2012. dec. 5. 00:15
 17/23 anonim ***** válasza:
Te meg azt nem érted meg,h ez egy gyerekes hóbort és majd kinövöd..fogadd el az idősebbek tanácsát.
2012. dec. 5. 03:51
 18/23 Tyler913 ***** válasza:

Én megértelek Téged. A legtöbb ember nagy kompromisszumokat kénytelen kötni a párválasztásnál, kevesen kötnek ki olyan mellett, akivel tényleg nincs hiányérzetük. Szóval alapvetően nincs baj azzal,hogy Te nem akarsz megelégedni olyannal,aki épphogycsak tetszik,hanem a csúcsra törsz. Két dolog van,amit vegyél figyelembe:

1. Elég jó vagy ahhoz,hogy megszerezz egy olyan lányt,akitől megremeg a térded? Vagy egy ilyen nő közelében összepisiled magad,és hebegsz-habogsz?

2. Egy nő nem pusztán a külsejétől lesz 1O/1O-es, hanem az összképtől: intelligencia, emberség, kisugárzás, életstílus. Alap,hogy olyannal kell kezdeni,aki külsőleg is tetszik,de ha csak a külső számít,és más nem,nagyon pofára fogsz esni.

2012. dec. 5. 16:40
 19/23 A kérdező kommentje:

Nem csak a külső számít, viszont feltétel.

Nem vagyok hebegős-habogós típus, határozott kiállásom van.

2012. dec. 5. 18:48
 20/23 anonim ***** válasza:

:-D

Ez hülyeség,szóval azt akarod írni,hogy párkapcsolatok terén is maximalista vagy.

De figyelj,ha van egy 5 pontos csaj,és megfog...megszereted nagyon..

aztán találkozol egy 10pontos csajjal,akkor ugyanúgy inkább a 10pontos csajjal lennél?

sztem meg nem szerettél senkit,és azért érzed így.

igazam van? :-)

2012. dec. 5. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!