Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a legeslegszebb lányok érdekelnek?
Ez elég rosszul fog hangzani, de egyszerűen csak a kiemelkedően gyönyörű, 10/10-es csajokkal kapcsolatban érzem, hogy szívesen járnék velük. Még csak nem is arról van szó, hogy ne tetszenének kevésbé tökéletes külsejű lányok, de csak olyannal jönnék össze, akinek a látványába beleremeg a térdem.
Az én fejemben nagyjából úgy racionalizálódik a dolog, hogy ha egy kevésbé széppel jönnék össze, akkor állandóan a még szebbek után áhítoznék, és az se nekem, se a páromnak nem lenne jó.
Miért nem tudom beérni kevesebbel, mint a legeslegjobb? Ez valami pszichológiai defektus?
:)
Azért mert gyerek vagy még. Többiek már részletesebben leírták előttem.
Nem mindenki hordja az agyát a farkában.Van aki a belső értékei miatt szeret egy lányt,nem a külseje miatt
Én megértelek Téged. A legtöbb ember nagy kompromisszumokat kénytelen kötni a párválasztásnál, kevesen kötnek ki olyan mellett, akivel tényleg nincs hiányérzetük. Szóval alapvetően nincs baj azzal,hogy Te nem akarsz megelégedni olyannal,aki épphogycsak tetszik,hanem a csúcsra törsz. Két dolog van,amit vegyél figyelembe:
1. Elég jó vagy ahhoz,hogy megszerezz egy olyan lányt,akitől megremeg a térded? Vagy egy ilyen nő közelében összepisiled magad,és hebegsz-habogsz?
2. Egy nő nem pusztán a külsejétől lesz 1O/1O-es, hanem az összképtől: intelligencia, emberség, kisugárzás, életstílus. Alap,hogy olyannal kell kezdeni,aki külsőleg is tetszik,de ha csak a külső számít,és más nem,nagyon pofára fogsz esni.
Nem csak a külső számít, viszont feltétel.
Nem vagyok hebegős-habogós típus, határozott kiállásom van.
:-D
Ez hülyeség,szóval azt akarod írni,hogy párkapcsolatok terén is maximalista vagy.
De figyelj,ha van egy 5 pontos csaj,és megfog...megszereted nagyon..
aztán találkozol egy 10pontos csajjal,akkor ugyanúgy inkább a 10pontos csajjal lennél?
sztem meg nem szerettél senkit,és azért érzed így.
igazam van? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!