Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-lányok! Nektek mi a véleményetek a társkeresőkről?
A napokban felnéztem egy "vallásos" társkeresőre kíváncsiságból. Aztán egy ál-emailcímmel regisztáltam magam, fotó, adatok, nélkül, hogy mások képeit meg tudjam nézni. Csak egy mondatos bemutatkozószöveget írtam (az is hülyeség), mert ennyit minimum kért a rendszer.
És alig telt egy kis idő, már jöttek a levelek a férfiaktól, hogy szívesen megismernének, küldjek képet magamról, köszönik, hogy megnéztem az adatlapjukat (van, aki úgy írt, hogy nem néztem meg az adatlapját), meg bemutatkoztak egy pár sorban ők is... De garantálom, hogy ezek a bemutatkozásos szövegek úgy működnek, hogy Ctrl+C Ctrl+V, és minden lánynak bemásolják...
Aztán elgondolkodtam, hogy én nem szívesen ismerkednék fiúkkal a társkeresőn, hiszen egy nagy csomó lánynak küldhetnek üzit egy nagy, meg ha netán összejövünk, akkor lehet, hogy már annyira "rabja" ennek az ismerkedésnek (jó kis levelezgetések, képküldések, beszélgetések), hogy nem is állna le vele.
Jó, tudom, ennek is vannak pozitívumai, és negatívumai is, mint minden másnak... de ez nekem furcsa.
Ti hogy vagytok ezzel?
Így van :)
Bár élőben sokkal gyávábban ismerkedik mindenki... Pedig szerintem ott sem olyan "veszélyes", mert bízom abban, hogy az emberek meg tudják mondani egymásnak normálisan, hogy "Ne haragudj, de most nincs szükségem párkapcsolatra" vagy valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!