Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ilyen lánnyal már nem járnátok? :S
Az a baj, hogy nem jól oszlik el rajtam a súlyfelesleg, ha egy picit hízok, már rögtön megy a seggemre és a combomra...nagyon utálom.. De ezen kívül amúgy felül nincs velem semmi baj, átlagos a mellem, a hasam is lapos. Csak mindig seggre hízok és elég zavaró..
Ti járnátok ettől függetlenül egy lánnyal? :S
15l
Hát..próbáltam képet keresni a neten, de nem nagyon találtam olyat, aki hasonlítana az alakomra o.O Na mindegy, próbálom érthetően leírni:
Szóval a fenekem kb. akkora lehet most, mint mondjuk J_ennifer Lopeznek, annyi különbséggel, hogy a felsőtestem teljesen már, szóval a vállaim is vékonyabbak, a derekam is sokkal...nem tudom így mennyire elképzelhető :S
Ne parázz, kérdező. Nekem hasonló alakom van, mint neked, csak valószínűleg extrémebb arányokkal, majdnem 2 ruhaméret a különbség a mellem és a fenekem között.
Soha nem okozott gondot a randizás, csak két dologra figyelni kell. A legfontosabb, hogy eddz fenékre: a kisportolt, kerek feneket minden pasi imádja, még ha nagy is. A másik pedig az, hogy úgy öltözködj, ami javít az alakodon. Néhány fajta ruhadarabot kerülni kell (pl. ceruzaszoknya, csípőben húzott felsőrészek), és döntsd el, hova tereled a figyelmet. Én néha olyat is szoktam csinálni, hogy fehér A-vonalú szoknyához veszek fekete testhezálló felsőt: így elképesztően vékonynak tűnik a derekam!
És talán a legfontosabb, hogy ne parázz! Emlékszem, ennyi idősen én is azt hittem, hogy senki nem akar majd velem randizni. De szerencsére ez nem így volt. Visszagondolva egyáltalán nincs mitől félned. Igen, lesz aki beszól hogy nagy a feneked, mert vannak bunkó emberek. De ezekkel nem kell foglalkozni. A nagy többségnek alapvetően még tetszik is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!